Entreeticket Sfeer Antwerpen, inclusief glas cava en aperobordje

Entreeticket Sfeer Antwerpen, inclusief glas cava en aperobordje

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Entreeticket Sfeer Antwerpen, inclusief glas cava en aperobordje. Ga voordelig naar een Beurzen in Antwerpen BE aan een scherpe prijs.

Entreeticket Sfeer Antwerpen, inclusief glas cava en aperobordje: details

Wat? Koop je tickets voor Sfeer Antwerpen in Antwerp Expo met [korting] korting. Geldig van 11 t/m 14 november 2022. Reserveren niet nodig. Mobiel scanbaar

Nu aan slechts 14.90 EUR in plaats van 25.00 EUR

Sfeer Antwerpen is dé beurshappening voor wie het zich zowel binnen als buiten graag gezellig maakt, van reizen en lekker eten houdt en op zoek is naar inspiratie. Kom proeven en beleven, maar vooral genieten tijdens Sfeer Antwerpen. Meer dan 150 exposanten tonen je de nieuwste trends in een mix van elegant klassieke, landelijke en uitdagend hedendaagse woonideeën voor je interieur en je tuin. Laat je ook verleiden door aantrekkelijke vakantiebestemmingen, gloednieuwe mode, beauty en wellness tips en een tot de verbeelding sprekend aanbod om te ontspannen. Struin langs de sfeervolle stands en maak kennis met mooie decoratie en lekkere producten.

Gedurende 4 dagen zijn er exposanten, workshops, tastings, lezingen en animaties verzameld onder één dak met de volgende thema’s:

  • Home & Deco
  • Outdoor
  • Crafts & Arts
  • Shopping
  • Food/BBQ-Village
  • HIB (Handmade in Belgium)
  • Travelling
  • Health & Beauty

Bereikbaarheid

Sfeer Antwerpen vindt plaats in Antwerp Expo. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Sfeer Antwerpen.

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Beurzen voor een Beurzen. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!