Entreeticket SEA LIFE Blankenberge

Entreeticket SEA LIFE Blankenberge

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Entreeticket SEA LIFE Blankenberge. Ga voordelig naar een Dierentuin in Blankenberge BE aan een scherpe prijs.

Entreeticket SEA LIFE Blankenberge: details

Wat? Koop je tickets met [korting] korting. Geldig t/m 31 december 2021. Direct beschikbaar. Mobiel scanbaar. Gratis toegang voor kinderen t/m 2 jaar.

Nu aan slechts 16.00 EUR in plaats van 20.00 EUR

Maak bij SEA LIFE Blankenberge een ontdekkingsreis door zeeën, oceanen en meren! Het dierenpark staat garant voor een gezellig en leerzaam dagje weg. Leer leuke feitjes en weetjes over de dieren tijdens educatieve presentaties en loop door de Ocean Tunnel en bewonder verschillende soorten vissen die in de oceaan leven. Hoe bijzonder is dat! Neem ook een kijkje bij het zeehonden- & zeeleeuwenverblijf en dompel je onder in het regenwoud bij Amazonië. Ook kunnen de kids lekker klimmen en klauteren bij Rocky’s Klimavontuur: het grooste klimparcours van België bij SEA LIFE Blankenberge. 

Voedermomenten 

Door de extra grote ramen van de foodprep ruimte, kun je precies zien hoe de dierenverzorgers het eten klaarmaken voor alle dieren. Heb je een vraag? Druk dan op de bel rechts van het raam en je krijgt direct antwoord van de verzorgers! Daarnaast zijn er dagelijks voedermomenten bij zeeleeuwen, zeehonden, otters en pinguïns waar je een kijkje kunt nemen. 

Toegankelijkheid

SEA LIFE Blankenberge is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Tevens is er een invalidentoilet aanwezig. 

Bereikbaarheid 

SEA LIFE Blankenberge ligt aan de Belgische kust en is gemakkelijk te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. Je kunt doordeweeks gratis parkeren. In het weekend en tijdens schoolvakanties kun je parkeren voor €1,50 per uur. 

Kijk voor meer informatie op de website van SEA LIFE Blankenberge. 

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Dierentuin voor een Dierentuin. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!