Entreeticket Scare Me

Entreeticket Scare Me

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Entreeticket Scare Me. Ga voordelig naar een Theater en Shows in Almere Haven NL aan een scherpe prijs.

Entreeticket Scare Me: details

Wat? Koop je tickets voor Scare Me met [korting] korting. Geldig van 21 oktober t/m 19 november 2022.

Nu aan slechts 19.95 EUR in plaats van 29.95 EUR

Zin om een avondje te griezelen? Bij Scare Me in Almere Haven ben je aan het juiste adres! Scare Me heeft voor de 15e editie 5 basis huizen, hierin kun je onbeperkt van genieten op de avond. Daarnaast is er de Darkride “The Ride”, hierin ga je in een karretje (maximaal 2 personen) op visite bij heks Agniscka. Bovendien is er een Retro game room en een bar voor een lekker drankje!

The Mansion

Dit huis is van de heer Van der Graaf, maar meneer is al 3 weken vermist. Er is een onderzoeksteam gezet op die vermissing, maar na 1 week was er nog maar 1 over van het team. De rest… Onvindbaar! Jullie worden vanuit het bureau als back-up privé detectives op pad gestuurd! Ga naar dat huis en vind uit waar de heer Van der Graaf is en natuurlijk de collega’s! Kom terug met antwoorden! The Mansion is genomineerd beste spookhuis Benelux 2022!

Bacu

Stap dit Chinese winkeltje binnen en dompel je in Oosterese mythes. Je had wel gehoord van deze “Dromen eter” maar of het waar is… 

Kill It VS Kill Santa

Het ging altijd goed met circus “The Wise Penny”. Tot dat er clowns kwamen… Blij dat je komt helpen! Bewapent stap jij het gebied van de clowns in…

Writer’s Block 

Wat doe je als je als schrijver verstrikt raakt in je eigen verhalen over Kerst? Wat is echt en wat is fictie? Is je eigen realiteit de waarheid? En kom je ooit nog uit je eigen huis? Durf jij het huis van de schrijver te betreden en de weg naar buiten te vinden? Veel succes! Writer’s Blok is Winnaar beste spookhuis Benelux 2020.

Pirates 

Durf je “The blackmermaid” te betreden of zoek je naar een alternatieve route? Dit is het nieuwe spookhuis van Scare Me. Zorg dat je het niet mist! 

Kijk voor meer informatie op de website van Scare Me.

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Avondje uit > Theater en Shows voor een Theater en Shows. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!