Entreeticket Scare Mas Kersteditie

Entreeticket Scare Mas Kersteditie

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Entreeticket Scare Mas Kersteditie. Ga voordelig naar een Themapark in Almere Haven NL aan een scherpe prijs.

Entreeticket Scare Mas Kersteditie: details

Wat? Entreeticket Scare Mas met [korting] korting. Geldig op 9 of 10 december. Mobiel scanbaar.

Nu aan slechts 25.95 EUR in plaats van 34.95 EUR

Kom dit jaar op 9 of 10 december naar de Kersteditie genaamd Scare Mas! De Grinch vraagt zich af of hij op jullie kan rekenen deze Scare Mas.

Voor een echte horror belevenis ben je bij Scare Me met de kersteditie Scare Mas aan het juiste adres. Met maar liefst 5 spookhuizen die tijdens deze kersteditie zijn aangepast in de kerstsfeer.
De spookhuizen die je onbeperkt kunt bezoeken zijn:

The Mansion

Dit huis is van de heer “Van der Graaf”. Maar meneer is al 3 weken vermist. Nu is er een onderzoeks- team gezet op die vermissing maar na 1 week was er nog maar 1 over van het team. De rest… Onvindbaar! Jullie worden vanuit het bureau als back-up privé detectives op pad gestuurd! Ga naar dat huis en vind uit waar de heer Van der Graaf is en natuurlijk de collega’s! Kom terug met antwoorden! The mansion is genomineerd voor beste spookhuis Benelux 2022!

Writers Block 

Wat doe je als je als schrijver verstrikt raakt in je eigen verhalen over Kerst? Wat is echt en wat is fictie? Is je eigen realiteit de waarheid? En kom je ooit nog uit je eigen huis? Durf jij het huis van de schrijver te betreden en de weg naar buiten te vinden? Veel succes! Writers Block is de winnaar van beste spookhuis Benelux in 2020!

Kill it VS kill santa 

Het ging altijd goed met circus “The Wise Penny”. Tot dat…clowns! Blij dat je komt helpen! Bewapent stap jij het gebied van de clowns in.

Baku 

Stap dit chinese winkeltje binnen en dompel je in Oosterese mythes. Je had wel gehoord van deze “Dromen eter” maar of het waar is..

Pirates  

Durf je “The blackmermaid” te betreden of zoek je naar een alternatieve route? Dit is het nieuwe spookhuis van Scare Me! 3 huizen maken ruimte voor 1 spookhuis! Zorg dat je deze niet mist!

Tijdens deze kersteditie krijg je 1 maal toegang tot de ‘Polar Express’. Kom dus met je vrienden, familie of collega’s een avond griezelen bij Scare Mas!

Bereikbaarheid

Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Scare Me.

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Themapark voor een Themapark. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!