Entreeticket Reptielenhuis de Aarde in Breda

Entreeticket Reptielenhuis de Aarde in Breda

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Entreeticket Reptielenhuis de Aarde in Breda. Ga voordelig naar een Dierentuin in Breda NL aan een scherpe prijs.

Entreeticket Reptielenhuis de Aarde in Breda: details

Wat? Koop je tickets met [korting] korting voor Reptielenhuis de Aarde in Breda. Geldig t/m 31 december 2021. Gratis t/m 2 jaar. Mobiel scanbaar. Gratis parkeren.

Nu aan slechts 7.25 EUR in plaats van 10.07 EUR

Ontdek de wereld van reptielen en kom oog in oog te staan met deze bijzondere dieren! Het Reptielenhuis in Breda is één van de kleinste dierentuinen, namelijk ongeveer 600m2. Door de kleinschaligheid bieden ze jou een persoonlijker bezoek. Je kunt hier altijd een dierverzorger aanspreken om vragen te stellen over de dieren en ze proberen in elk tijdslot een aantal dieren te voeren en uitleg te geven. Kinderen tot en met 13 jaar kunnen ook dieren voelen en vasthouden!

De kinderen kunnen bij Reptielenhuis de Aarde kleuren, spelen, gratis speurtochten maken en met een smartphone educatiebordjes scannen voor informatie over de dieren. Er is ook een terras aanwezig waar je lekker kan zitten en kunt genieten van een kopje koffie of fris. De horeca is beperkt tot warme en koude drankjes met eenvoudige zoete snacks. 

Bereikbaarheid

Je kunt gratis de auto parkeren bij Reptielenhuis de Aarde. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. 

Kijk voor meer informatie op de website van Reptielenhuis de Aarde. 

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Dierentuin voor een Dierentuin. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!