Entreeticket Pukkemuk

Entreeticket Pukkemuk

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Entreeticket Pukkemuk. Ga voordelig naar een Sport en spel in Dongen NL aan een scherpe prijs.

Entreeticket Pukkemuk: details

Wat? Koop je tickets voor Pukkemuk met [korting] korting. 3 maanden geldig. Gratis toegang voor kinderen van 0 jaar. Mobiel scanbaar.

Nu aan slechts 9.00 EUR in plaats van 12.50 EUR

Beleef met het gezin een dag vol plezier bij Recreatiepark Pukkemuk in Dongen. De deal is inclusief een zakje chips of een ijsje en kleine snoepzak.

Binnen- en buitenspeeltuin

In de binnen- en buitenspeeltuin kunnen de kids volop klimmen, klauteren, glijden en springen. In de binnenspeeltuin is er een groot klimrek voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Maar ook de allerkleinsten (0 t/m 3 jaar) worden niet vergeten. Voor hen is er een speciale speelhoek ingericht, met onder andere schommelpaarden, ballenbak en een glijbaan. 

Kinderboerderij 

Op de boerderij zijn er een tal van dieren die je kunt bekijken en met sommige kun je zelfs spelen en knuffelen. Er zijn onder andere geitjes, hertjes, paarden, schapen, varkens, konijnen en cavia’s.

Boerensprookjesbos

Het boerensprookjesbos is een klein dorpje binnen Pukkemuk waar de boeren en boerinnen super spannende verhalen beleven. Beleef deze avonturen door op de rode knoppen te drukken. Deze korte verhaaltjes zijn erg leuk en ook nog eens erg leerzaam voor jong en oud.

Attracties en speeltoestellen

Er zijn diverse attracties en speeltoestellen bij Pukkemuk. Maak een rondje in de klompjesbaan. De bootjes, in de vorm van klompjes, varen een rondje door de baan. Dit gebeurt geheel automatisch. Speel ook een potje voetbal, spring op de air-trampoline en glij van de glijbaan bij de stroberg. In de warme zomermaanden kan er lekker gespeeld worden bij de watersplash en waterglijbaan. 

Bereikbaarheid

Raadpleeg Google Maps voor de exacte route en de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Pukkemuk. 

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Sport en spel voor een Sport en spel. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!