Entreeticket Plopsaqua Landen-Hannuit

Entreeticket Plopsaqua Landen-Hannuit

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Entreeticket Plopsaqua Landen-Hannuit. Ga voordelig naar een Sport en spel in Hannuit BE aan een scherpe prijs.

Entreeticket Plopsaqua Landen-Hannuit: details

Wat? Koop je tickets met [korting]. Geldig tot 1 april 2022. Mobiel scanbaar. Gratis toegang voor kinderen kleiner dan 85 cm.

Nu aan slechts 15.75 EUR in plaats van 22.50 EUR

Laat je betoveren door het nieuwste waterpretpark Plopsaqua Landen-Hannuit! Dankzij de adembenemende scenografische verlichting word je ondergedompeld in een feeëriek landschap waar Maya de Bij en Bumba je meenemen op een avontuurlijke tocht door hun magische bloemen- en circuswereld. In dit waterpark staat zowel ontspanning, recreatie als sport centraal. Geef het beste van jezelf in het 25 meter bad of in het instructiebad. Daarnaast is er ook aan de nodige ontspanning en adrenaline gedacht voor jong en oud. Laat je verbeelding spreken in het reusachtige recreatief zwemparadijs met bubbelbaden, waterkanonnen, zes indrukwekkende glijbanen, een playhouse met verschillende watereffecten en een wonderlijke Wild River, die zowel indoor als outdoor te vinden zijn. Elke waterrat kijkt al uit naar de spectaculaire Sky Drop, waarbij je op een hoogte van maar liefst 19 meter verticaal door het water naar beneden raast. Durf jij in het Stormbad met Maya De Bij waar meerdere malen per dag dankzij een tal van geluid- en lichteffecten, een gigantische subtropische storm losbreekt? Gegarandeerd een magische beleving voor iedere bezoeker om nooit te vergeten!

Bereikbaarheid

Plopsaqua Landen-Hannuit ligt gelegen langs de autosnelweg voor een optimale en vlotte bereikbaarheid. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Plopsaqua Landen-Hannuit. 

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Sport en spel voor een Sport en spel. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!