Entreeticket Parc Astérix

Entreeticket Parc Astérix

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Entreeticket Parc Astérix. Ga voordelig naar een Pretparken in Plailly IT aan een scherpe prijs.

Entreeticket Parc Astérix: details

Wat? Koop je tickets met [korting] korting. Geldig t/m 1 januari 2023. Gelegen vlakbij Parijs. Gratis toegang voor kinderen t/m 2 jaar. Mobiel scanbaar.

Nu aan slechts 44.00 EUR in plaats van 55.00 EUR

Combineer jouw vakantie in Frankrijk met een geweldig dagje naar Parc Astérix. Het park ligt 35 km ten noorden van Parijs. Ontdek in dit park de wereld van de striphelden Astérix en Obelix. Geniet van de vele attracties en shows, allemaal in decor vol Gallische humor. Het park beschikt over spannende attracties, attracties voor het hele gezin en attracties voor de kleintjes, voor ieder wat wils dus! Bekijk de plattegrond van het park hier

Nieuw: Tonnerre de Zeus

Vol met scherpe bochten van maar liefst 90 graden, hoge snelheidsbochten, hoge airtimes en een tunnel vol met speciale effectren, is de Tonnerre de Zeus uniek in Europa! Al ondersteboven zal je verbluft worden door deze nieuwe achtbaan!

Bereikbaarheid

Parc Asterix ligt een uurtje rijden voor Parijs vanaf Nederland gezien. Het park is het beste te bereiken met de auto. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. Parkeren kan op het naastgelegen parkeerterrein voor €15 per dag.

Kijk voor meer informatie op de website van Parc Astérix.

 

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Pretparken voor een Pretparken. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!