Entreeticket Ouwehands Dierenpark

Entreeticket Ouwehands Dierenpark

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Entreeticket Ouwehands Dierenpark. Ga voordelig naar een Dierentuin in Rhenen NL aan een scherpe prijs.

Entreeticket Ouwehands Dierenpark: details

Wat? Koop je tickets met [korting] korting. Geldig in herfstvakantie, kerstvakantie en voorjaarsvakantie. Gratis t/m 2 jaar. Mobiel scanbaar.

Nu aan slechts 20.00 EUR in plaats van 27.00 EUR

Kom je klein voelen bij de reuzenpanda’s! Kom je meten met de grootste bij de Afrikaanse olifanten. Kom jezelf herkennen bij de bonobo’s. Want als je denkt dat je alles gezien hebt… Kijk dan nog eens goed rond in Ouwehands Dierenpark. 

Uniek in Nederland… de reuzenpanda’s!

Ontmoet de reuzenpanda’s Xing Ya, Wu Wen en hun jong Fan Xing! Betreed de mystieke wereld van Pandasia en beleef de Chinese sfeer in één van de mooiste panda-verblijven ter wereld.

Bewonder en leer meer

Bewonder het jonge Afrikaanse olifantje Bumi, sta neus aan neus met de ijsberen en bespied de bruine beren in Expeditie Berenbos. Hang de beest uit in RavotAapia, de grote overdekte speeljungle óf spring zo hoog als een ringstaartmaki op het springkussen op de Maki Lounge! Ontmoet de prachtige dieren en leer meer over hun natuurlijke leefgebied, de bedreiging van wilde soortgenoten en wat jij kunt doen om hen te beschermen. Dus kom, en laat je uitdagen door jouw wereld in Ouwehands Dierenpark.

Bekijk hier de plattegrond van Ouwehands Dierenpark. 

Bereikbaarheid

Je kunt de auto parkeren voor €8. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Ouwehands Dierenpark.

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Dierentuin voor een Dierentuin. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!