Entreeticket Oorlogsmuseum Eyewitness

Entreeticket Oorlogsmuseum Eyewitness

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Entreeticket Oorlogsmuseum Eyewitness. Ga voordelig naar een Museum in Beek NL aan een scherpe prijs.

Entreeticket Oorlogsmuseum Eyewitness: details

Wat? Koop je tickets met [korting] korting.

Nu aan slechts 8.00 EUR in plaats van 12.00 EUR

Met een gedurfd en eigentijds concept laat Oorlogsmuseum Eyewitness de bezoeker een ooggetuige zijn van de Europese geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog. In 13 diorama’s worden met 150 levensechte mannequins en originele attributen verschillende oorlogsscènes uitgebeeld.

De Duitse parachutist August Segel, fictief hoofdpersonage van het museum, neemt de bezoeker mee langs de belangrijkste fronten in Europa. Middels brieven naar het thuisfront kunt je zijn verhaal volgen.

Met een indrukwekkende film, foto’s, iPads met achtergrondinformatie en geluidseffecten willen ze alle zintuigen prikkelen. De collectie bestaat uit een zeer uitgebreide verzameling van louter originele attributen en uniformen. Eyewitness laat ook een aantal topstukken zien die zelden of nooit aan het publiek zijn getoond. Kortom: een museum met een verhaal. 

Bereikbaarheid

Op het eigen terrein van Oorlogsmuseum Eyewitness zijn 16 gratis parkeerplaatsen. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Oorlogsmuseum Eyewitness.

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Museum voor een Museum. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!