Entreeticket Nigloland

Entreeticket Nigloland

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Entreeticket Nigloland. Ga voordelig naar een Pretparken in Dolancourt NL aan een scherpe prijs.

Entreeticket Nigloland: details

Wat? Koop je tickets voor Nigloland in Frankrijk via Tripper. Geldig t/m 13 november 2022.

Nu aan slechts 37.00 EUR in plaats van 37.00 EUR

Dompel je onder in 4 adembenemende werelden en vind 43 attracties en shows voor jong en oud en 8 themarestaurants in een uitzonderlijke groene omgeving. De 27 attracties die toegankelijk zijn voor kinderen kleiner dan 1 meter, brengen de allerkleinsten in vervoering. Nigloland behoort tot de Franse pretparken die het best afgestemd zijn op de allerkleinsten. Dankzij de beperkte wachttijden kunnen gezinnen in alle rust van het park genieten en zich vergapen aan de tuinen en het uitzonderlijke groene kader.

Nieuw: waterachtbaan Krampus Expédition

Dit jaar blaast Nigloland met Krampus Expédition een vergeten legende uit de Alpen nieuw leven in. Verken de wereld van het hooggebergte en wilde rivieren met canyons en ongelooflijke watervallen om ten slotte uit te komen in de grot waarin dit mysterieuze beest woont. Ontdekkingsreizigers zullen dapper moeten zijn om het wilde en ruwe monster Krampus onder ogen te zien. Deze nieuwe waterachtbaan, die uniek is in Frankrijk, neemt je mee op een sensationeel avontuur. Stap het bootje in, ga met hoge snelheid de berghellingen af en stort je na een duizelingwekkende val in een grot. Dit opwindende avontuur eindigt met een superplons in de gigantische en overweldigende watervallen.

Op een steenworp afstand van het pretpark nodigt het Hôtel des Pirates **** je uit om jouw verblijf te verlengen in een omgeving die is geïnspireerd op de mooiste legendes van piraterij. Het hotel biedt zijn bezoekers zijn prachtige speeltuin in de tuinen en een nieuwe avondshow. Het restaurant van het Hôtel des Pirates **** verwelkomt bezoekers elke avond en voor de lunch op zon- en feestdagen om te genieten van zijn verfijnde buffetten.

Bereikbaarheid

Nigloland ligt in het oosten van Frankrijk in het hart van de champagnestreek, tussen Troyes en Chaumont, op slechts 2 uur van Parijs. Je kunt gratis parkeren bij Nigloland. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route en de actuele vertrek- en reistijden. 

Kijk voor meer informatie op de website van Nigloland. 

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Pretparken voor een Pretparken. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!