Entreeticket Nederlands Watermuseum

Entreeticket Nederlands Watermuseum

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Entreeticket Nederlands Watermuseum. Ga voordelig naar een Museum in Arnhem NL aan een scherpe prijs.

Entreeticket Nederlands Watermuseum: details

Wat? Koop je tickets met [korting] korting. 3 maanden geldig. Gratis t/m 3 jaar. Reserveren is niet nodig. Mobiel scanbaar.

Nu aan slechts 7.50 EUR in plaats van 11.50 EUR

Geniet van een spetterend dagje uit bij het Watermuseum in Arnhem. Op een leuke en leerzame manier ontdek je alles over dijkbeheer, grondwater en het watergebruik in Nederland. Het Watermuseum is gevestigd in de oude begijnenmolen, gelegen aan de Sint Jansbeek in het park Sonsbeek.

Professor Obie Speurtocht 

Professor Obie is de code van zijn kluis kwijt. Kun jij achter de code komen? Geschikt voor kinderen van 7 t/m 12 jaar, kosten €1,50 en te koop tijdens de openingstijden van het museum.

Pinguin speurtocht

Ga samen met pinguïn in het museum op zoek naar dieren van over de hele wereld. Doe de opdrachten en verzamel stickers. Deze speurtocht is geschikt voor kinderen van 4 t/m 6 jaar en kost €1,50. Te koop tijdens de openingstijden van het museum.

Waterlab

Trek een labjas aan en experimenteer als een échte Waterprofessor! In de weekenden buiten de vakanties om kun je experimenteren in het Waterlab tussen 10.15 uur en 15.45 uur. Reserveren voor de activiteit kan aan de balie van het museum (vooraf reserveren is niet mogelijk) tegen betaling €1,50. Je dient tevens in het bezit te zijn van een geldig entreebewijs. De activiteit is voor kinderen van 4 t/m 12 jaar.  

Waterinspecteur (junior) speurtocht door park Sonsbeek

Tijdens de speurtocht ga je als een échte waterinspecteur op pad en bij alle waterpunten in park Sonsbeek is er een leuke opdracht te doen. De speurtocht is geschikt voor kinderen van 6 t/m 10 jaar en kost €3,95 per stuk. Je kunt de speurtocht kopen tijdens de openingstijden van het museum. Je kunt de speurtocht op elk willekeurig moment starten.

Grand Café aan de Beek

Trek gekregen? Naast het museum is het sfeervolle Grand Café aan de Beek gevestigd, hier kun je genieten van een lekker hapje en drankje. Is het mooi weer? Neem dan plaats op het terras en geniet van het prachtige uitzicht op de Sint-Jansbeek. 

Bereikbaarheid 

Het museum beschikt over een beperkt aantal gratis parkeerplaatsen. Rondom het museum kun je ook parkeren. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. 

Kijk voor meer informatie op de website van het Nederlands Watermuseum 

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Museum voor een Museum. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!