Entreeticket Nationaal Videogame Museum

Entreeticket Nationaal Videogame Museum

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Entreeticket Nationaal Videogame Museum. Ga voordelig naar een Museum in Zoetermeer NL aan een scherpe prijs.

Entreeticket Nationaal Videogame Museum: details

Wat? Koop je tickets met [korting] korting. Geldig t/m 31 december 2021.

Nu aan slechts 7.50 EUR in plaats van 10.00 EUR

Het Nationaal Videogame Museum is ‘the place to be’ voor iedereen die meer wil weten (én beleven) over de geschiedenis, maatschappelijke en culturele kant van videogames. Het museum laat haar bezoekers ook de games van morgen ervaren. Gamers van jong tot oud zijn welkom om te spelen, ontdekken, leren en ervaringen online te delen.

Zodra je binnenkomt in het museum, word je overgoten door alles wat de game cultuur zo mooi en indrukwekkend maakt. Volg de tijdlijn door de sfeerkamers en ontdek de geschiedenis van videogames aan de hand van de gamechangers, hoogtepunten en belangrijke momenten in techniek, artwork en cultuur binnen de game industrie. Speel klassiekers, ontmoet iconen en ontdek de vergeten schatten van de videogames.

Het museum heeft meer dan 200 spelcomputers, homecomputers en arcadekasten speelklaar staan. En alles staat natuurlijk op free-play, je hebt dus geen extra muntjes nodig.

Bereikbaarheid

Het museum is gevestigd in het midden van de passage van Stadshart Zoetermeer, op de eerste verdieping, naast de HEMArkt. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en de actuele vetrek- en reistijden. 

Kijk voor meer informatie op de website van Nationaal Videogame Museum. 

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Museum voor een Museum. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!