Entreeticket Museum De Bastei

Entreeticket Museum De Bastei

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Entreeticket Museum De Bastei. Ga voordelig naar een Museum in Nijmegen NL aan een scherpe prijs.

Entreeticket Museum De Bastei: details

Wat? Entreeticket Museum De Bastei met [korting] korting. Na aankoop 3 maanden geldig.

Nu aan slechts 6.95 EUR in plaats van 10.00 EUR

De Bastei vertelt het verhaal van het leven in, om en aan de rivier. Hier raak je letterlijk het verleden aan van 2000 jaar bouwen aan de rivier. In de kazematten, kanonsgang en in de toren beleef je het verhaal van de vorige bewoners aan de hand van unieke Romeinse muurresten, een stuk van kasteel Valkhof en natuurlijk de overblijfselen van de bastei zelf.

Je duikt nog veel verder het verleden in wanneer je oog in oog staat met een van de topstukken: de mammoetschedel van Bergharen. Je ziet ook dieren en planten die nu leven in de Gelderse poort. Zo ontdek je dat er in en rond de stad veel meer leeft dan je denk!

Om het leven rond de rivier te beschermen, leer je in de Waalacademie alles over riviermanagement en waterbeheer. Bouw jij ook mee aan de toekomst van de rivieren?

Wat is er te doen?

De Bastei heeft speurtochten voor jong en oud, voor binnen én buiten. Wil je meer weten over het gebouw, over de natuur in de uiterwaarden of over de verdedigingswerken van Nijmegen? Boek dan een rondleiding!

Restaurant Droom!

Wil je nog een lekker hapje of drankje na je museumbezoek? Bezoek dan het terras van Droom! op de bovenste verdieping, waar je een fantastisch uitzicht hebt over de rivier, de iconische Nijmeegse bruggen, de groene Waalkade en hét rivierpark van Nederland.

Bereikbaarheid

Raadpleeg Google Maps voor de exacte route en de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Museum De Bastei.

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Museum voor een Museum. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!