Entreeticket Muiderslot

Entreeticket Muiderslot

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Entreeticket Muiderslot. Ga voordelig naar een Museum in Muiden NL aan een scherpe prijs.

Entreeticket Muiderslot: details

Wat? Koop je tickets met [korting] korting. Gratis toegang t/m 3 jaar. Mobiel scanbaar.

Nu aan slechts 13.95 EUR in plaats van 16.50 EUR

Onder de rook van Amsterdam ligt al ruim 700 jaar het stoere Muiderslot, omringd door water en kasteeltuinen. Het is een van de oudste én best bewaarde kastelen van Nederland. Gebouwd met één doel: de verdediging. Het kasteel uit 1285 kent een lange en roerige geschiedenis. Dwaal rond in kasteel en tuinen en ontdek hoe het leven vroeger was op een kasteel. Er is een gratis audiotour beschikbaar in 9 talen. 

Regelmatig zijn er leuke activiteiten en evenementen voor jong en oud. Ook zijn er elke maand concerten of theatervoorstellingen. Kijk voor een actueel overzicht op www.muiderslot.nl/agenda. Daar vind je ook actuele informatie over openingstijden en eventuele toeslagen bij evenementen. 

Toegankelijkheid

Rolstoelgebruikers mogen het buitenterrein van het Muiderslot gratis bezoeken. Hier kun je heerlijk zitten op de binnenplaats en genieten van een deel van de historische kasteeltuinen, de valkenier en het buitenterrein om het Muiderslot heen. Het kasteel zelf is helaas niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Dit rijksmonument is ruim 700 jaar oud en omvat vier torens en verschillende verdiepingen die met elkaar verbonden zijn via meer dan 300 traptreden. Daardoor zijn de ruimtes niet gelijkvloers en niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers (ook de toiletten, de Taveerne en de museumwinkel zijn alleen bereikbaar via een trapje).

Bereikbaarheid

Het Muiderslot is een middeleeuws kasteel in de Noord-Hollandse stad Muiden. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. Op ongeveer 15 minuten loopafstand kun je gratis parkeren op P1 Maxisweg of P2 Mariahoeveweg. Gehandicaptenparkeerkaart-houders kunnen gratis parkeren voor de ingang van het Muiderslot.

Kijk voor meer informatie op de website van het Muiderslot. 

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Museum voor een Museum. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!