Entreeticket MiniWorld Rotterdam

Entreeticket MiniWorld Rotterdam

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Entreeticket MiniWorld Rotterdam. Ga voordelig naar een Themapark in Rotterdam NL aan een scherpe prijs.

Entreeticket MiniWorld Rotterdam: details

Wat? Koop je tickets met [korting] korting. Geldig t/m 30 juni 2022. Gratis t/m 2 jaar. Mobiel scanbaar. Reserveren niet nodig.

Nu aan slechts 8.50 EUR in plaats van 12.95 EUR

Miniworld Rotterdam is een familieattractie waar voor iedereen wat te beleven is! In de grootste miniatuurwereld van de Benelux maken de mini-bewoners van alles mee. Ze werken, wonen, reizen en onderweg beleven ze allerlei avonturen. Kun jij ontdekken wat ze allemaal doen? Ontdek een prachtige miniatuurwereld met sfeervolle en uitgestrekte polderlandschap, afgewisseld met de moderne en historische architectuur. Bewonder ook de grootste overdekte miniatuurhaven van Europa. Kijk goed en ontdek de vele opmerkelijke details en verhalen van deze unieke wereld. 

In MiniWorld Rotterdam duurt een dag maar 24 minuten. Voor je het weet wordt het nacht en fonkelen duizenden lampjes in het donker. Als de dag weer aanbreekt, ontwaken de 27.000 inwoners en komt de wereld tot leven. Het weer is bij MiniWorld altijd prachtig, want MiniWorld is een binnenattractie.

MiniWorld Rotterdam zit vol verhalen. Het is dan ook een fantastische locatie voor personeelsuitjes, educatieve schoolexcursies en kinderfeestjes. Met een speurtocht ontdek je de diepste geheimen van de miniatuurwereld en de avonturen van de bijzondere inwoners! 

Bereikbaarheid

MiniWorld Rotterdam is op 350 meter van Rotterdam Centraal Station gevestigd. Je kunt de auto parkeren in de garage direct onder MiniWorld Rotterdam. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van MiniWorld Rotterdam. 

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Themapark voor een Themapark. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!