Entreeticket MAYA en het Honingfeest

Entreeticket MAYA en het Honingfeest

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Entreeticket MAYA en het Honingfeest. Ga voordelig naar een Themapark in Antwerpen BE aan een scherpe prijs.

Entreeticket MAYA en het Honingfeest: details

Wat? Koop je tickets voor MAYA en het Honingfeest met [korting] korting. Een immersive story van Studio 100 Story Studio. Gratis t/m 2 jaar.

Nu aan slechts 15.00 EUR in plaats van 20.00 EUR

Ben je klaar om zo klein te worden als een honingbij en mee op avontuur te gaan? Maak een reis door de wonderlijke wereld van de insecten, ontdek hoe honing gemaakt wordt en dans mee op het grote Honingfeest in de bijenkorf. Wapper met je vleugels doorheen de spectaculaire projecties en ga mee op dit zoemtastisch interactief avontuur voor de hele familie!

Wat is Studio 100 Story Studio?

De Studio 100 Story Studio is een nieuwe, innovatieve totaalbeleving voor families en vrienden: een immersive story. Je stapt er letterlijk binnen in het verhaal dat verteld wordt door middel van spectaculaire, levensgrote projecties en een grappig luisterverhaal ingesproken door een fantastische stemmencast. Tijdens je bezoek volg je deze immersive story via een hoofdtelefoon wat de beleving nog beter maakt.

Bereikbaarheid

De Studio 100 Story Studio is gelegen op de Meir in Antwerpen, tegenover de Wapper. Raadpleeg Google Mapsvoor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Studio 100 Story Studio. 

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Themapark voor een Themapark. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!