Entreeticket MASTERS EXPO in RAI Amsterdam

Entreeticket MASTERS EXPO in RAI Amsterdam

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Entreeticket MASTERS EXPO in RAI Amsterdam. Ga voordelig naar een Beurzen in Amsterdam NL aan een scherpe prijs.

Entreeticket MASTERS EXPO in RAI Amsterdam: details

Wat? Koop tickets voor MASTERS EXPO in RAI Amsterdam met [korting] korting. Geldig van 19 t/m 22 november 2021. Mobiel scanbaar.

Nu aan slechts 25.00 EUR in plaats van 50.00 EUR

Data

  • Vrijdag 19 november: 12:00 – 22:00 uur
  • Zaterdag 20 november: 10:00 – 17:00 uur
  • Zondag 21 november: 11:00 – 21:00 uur
  • Maandag 22 november: 12:00 – 19:00 uur

MASTERS EXPO

Na exact 711 dagen gaat MASTERS EXPO weer van start in RAI Amsterdam. Door corona kon het evenement in 2020 voor het eerst sinds 19 jaar niet plaatsvinden. Europa’s grootste exclusieve zakenbeurs voert vanaf dit jaar een nieuwe naam: MASTERS EXPO. Hiermee legt het evenement de nadruk op het ondernemende karakter van de beurs: premium lifestyle, netwerken, innoveren en zakendoen. Een belangrijke rol is weggelegd voor de familiebedrijven.

MASTERS HQ, de organisatie achter de beurs, verwacht 45.000 bezoekers en presenteert ruim 350 nationale en internationale exposanten uit twintig verschillende branches. Organisator Yves Gijrath heeft dit jaar gekozen voor het thema The Forward Edition: ‘Het is tijd om weer naar voren te kijken en de mouwen op te stropen. Het enthousiasme van de honderden exposanten, standbouwers, ontwerpers en artiesten is ónze inspiratie. Onze beurs- en hospitality industrie heeft geleden, maar recht haar rug en staat weer op.’

Ook dit jaar is er weer een ware food experience met meer bijzondere restaurants, bars en lounges dan ooit tevoren: unieke hotspots die alle beursdagen zijn geopend. Zo kan je dit jaar lunchen, borrelen en dineren in verschillende horecagelegenheden. Van de Japanse, naar de Franse tot aan de Fusion keuken. Van Oesterbar tot dineren in het pop-up restaurant Okura.

Bereikbaarheid

Parkeren kan in de parkeergarages van RAI Amsterdam. Het reguliere parkeertarief is €4,50 per uur met een maximum van €26 per dag. Je kunt ook vooraf een dagkaart kopen voor €21 bij RAI Amsterdam. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route en de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van MASTERS EXPO. 

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Beurzen voor een Beurzen. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!