Entreeticket Libelle zomerweek

Entreeticket Libelle zomerweek

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Entreeticket Libelle zomerweek. Ga voordelig naar een Beurzen in Vijfhuizen NL aan een scherpe prijs.

Entreeticket Libelle zomerweek: details

Wat? Koop tickets voor de Libelle Zomerweek 2023 met [korting] korting. Te bezoeken van 11 t/m 17 mei 2023. Gratis toegang voor kinderen t/m 3 jaar.

Nu aan slechts 16.95 EUR in plaats van 19.95 EUR

De Libelle Zomerweek is weer terug! Dit jaar te bezoeken van 11 t/m 17 mei in Vijfhuizen! Het is hét feest voor vriendinnen, (schoon)moeders en zussen. Geniet van modeshows, gratis workshops en honderden kraampjes om te shoppen. Neem bijvoorbeeld deel aan een masterclass over droogbloemen of maak fancy mocktails! Ook dit jaar serveert Libelle Catering op de Libelle Zomerweek heel veel lekkers. Zorg dat je erbij bent want het beloofd weer een onvergetelijke editie te worden. 

Primeur: Zomerweek in Concert

Libelle maakt dit jaar voor het eerst één feestdag tijdens de Libelle Zomerweek nog grootser voor vriendinnen. Tijdens de eerste editie van Zomerweek in Concert, dat plaatsvindt op zondag 14 mei, wordt er uitgepakt met concerten voor leuke vrouwen, door leuke vrouwen.

Niemand minder dan Ilse DeLange en Miss Montreal geven allebei een één uur durend concert, en daarnaast vinden er nog tal van andere leuke en verrassende optredens plaats. Dit ultieme dagje uit, waarbij je nog veel meer activiteiten kunt beleven op het evenemententerrein in Vijfhuizen, vlakbij Haarlem, mag je gewoon niet missen!

Tip voor moederdag

Origineler dan een flinke bos bloemen, nog lekkerder dan een doos bonbons: neem op zondag 14 mei je moeder mee voor een gezellige dag naar Zomerweek in Concert. Of trakteer jezelf en een vriendin op een kidsvrij uitje. Zo krijgt moederdag dit jaar Hollywood-glamour. Wat dacht je van shoppen op Rodeo Drive? Me-time op Venice Beach? Of boek een van de workshops en geniet van de optredens en concerten op de Walk of Fame; het hoofdpodium. Op de to-do lijst: veel foto’s maken, zodat jullie dag letterlijk onvergetelijk wordt.

Bereikbaarheid

Kom je met de auto? Dan heb je een parkeerticket nodig. Deze is aan te schaffen via deze link. Vanaf het parkeerterrein is de toegang van Libelle Zomerweek op loopafstand. Kom je met het OV naar de Libelle Zomerweek? Er rijden pendelbussen tussen station Hoofddorp en het zomerweek terrein heen en weer. Een ticket is 3,50 en kun je hier aanschaffen. 

Raadpleeg Google Maps en 9292 voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. 

Kijk voor meer informatie op de website van de Libelle Zomerweek.

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Beurzen voor een Beurzen. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!