Entreeticket Lente-Fair in Rotterdam Ahoy!

Entreeticket Lente-Fair in Rotterdam Ahoy!

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Entreeticket Lente-Fair in Rotterdam Ahoy!. Ga voordelig naar een Beurzen in Rotterdam NL aan een scherpe prijs.

Entreeticket Lente-Fair in Rotterdam Ahoy!: details

Wat? Entreeticket Lente-Fair in Rotterdam Ahoy met [korting] korting. Geldig van 31 maart t/m 3 april 2022. Geopend van 10:00 – 17:00 uur.

Nu aan slechts 6.95 EUR in plaats van 14.50 EUR

Vanaf 31 maart t/m 3 april 2022 wordt in Rotterdam Ahoy de eerste editie van de Lente-Fair georganiseerd. Na de succesvolle editie van de Winter-Fair vindt de organisatie het tijd voor een voorjaarseditie! Kom gezellig shoppen op de Lente-Fair, je vindt hier alles op het gebied van mode, uiterlijke verzorging, interieuradvies en woonaccessoires, tuinen, buitenleven, kamperen en dagjes uit. Kortom alles voor een frisse start van het nieuwe voorjaar. Elke dag worden er leuke workshops en modeshows georganiseerd en kun je genieten van de diverse optredens op het gezellige podium. Een heerlijk dagje uit voor het hele gezin!

Kijk voor meer informatie en het hele programma op de website van de Lente-Fair

Bereikbaarheid 

De Lente-Fair vindt plaatst in Rotterdam AHOY in de hallen 2,4 en 6. Rotterdam AHOY is centraal gelegen en goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Reis je met de auto? Parkeren kan voor €13 per dag op het parkeerterrein van Rotterdam Ahoy. Plan je reis via Google Maps

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Beurzen voor een Beurzen. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!