Entreeticket Landgoed Tenaxx

Entreeticket Landgoed Tenaxx

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Entreeticket Landgoed Tenaxx. Ga voordelig naar een Themapark in Wedde NL aan een scherpe prijs.

Entreeticket Landgoed Tenaxx: details

Wat? Koop je tickets met [korting] korting. 3 maanden geldig. Gratis t/m 1 jaar. Toegang Dinopark, Bomenpark, Miniatuurpark, Waterpark, Speel- en Leerpark en Museum.

Nu aan slechts 8.95 EUR in plaats van 13.50 EUR

Familieparken Landgoed Tenaxx is een groot bosrijk landgoed dat verschillende parken omvat: een Dinopark, Bomenpark, Miniatuurpark, 3D Bogenpark (niet bij de prijs inbegrepen), Waterpark en Speel- en leerpark. Voor jongere en oudere kinderen en voor volwassenen is er van alles te doen en te zien. Bij de entreeprijs is een snackmenu (frietjes met 2 snacks) inbegrepen.

Uniek is het Krijtwoud: een groot bos waar levensgrote dinosaurussen verscholen staan die brullen als je ze nadert. De sport is om ze allemaal te vinden. In het interactieve museum ‘Het Dinosaurium’ zijn onder andere dinoskeletten en fossielen te zien en een T-rex schedel op ware grootte. Je kunt ook zelf dinobotten en -eieren opgraven. Daarnaast is er een Miniatuurpark met schaalmodellen van bekende bouwwerken uit de provincies Groningen, Friesland en Drenthe, zoals de Martinitoren, een Hunebed en vuurtoren de Brandaris. Er is een speeltuin met kabelbaan, een nostalgische rupsbaan en een treintje waarmee je een ritje over het landgoed kunt maken. Ook kun je je uitleven op de survivalrun – een parcours met allerlei sportieve hindernissen – , de opblaasbare stormbaan, dinoglijbaan en dinorollerbaan. Het landgoed heeft een grote vijver met strandje waar je kunt zwemmen en roeien. Het bomenpark bevat de grootste collectie treurboomsoorten ter wereld.

Bereikbaarheid

Je kunt gratis de auto parkeren bij Landgoed Tenaxx. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Landgoed Tenaxx. 

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Themapark voor een Themapark. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!