Entreeticket Klimbos of Survivalbos

Entreeticket Klimbos of Survivalbos

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Entreeticket Klimbos of Survivalbos. Ga voordelig naar een Sport en spel in Veendam NL aan een scherpe prijs.

Entreeticket Klimbos of Survivalbos: details

Wat? Koop je tickets voor het Klim- of Survivalbos bij Borgerswold Experience in Veendam met [korting] korting. 3 maanden geldig. Mobiel scanbaar

Nu aan slechts 9.50 EUR in plaats van 17.50 EUR

Borgerswold Experience is het buitensportbedrijf in het grootste recreatiepark in de regio, Borgerswold Veendam. Hun missie is; “Het aanbieden van vermakende activiteiten voor jong en oud met het oog op veiligheid, leerzaamheid, plezier en het milieu”. 

Klimbos

Na ontvangst bij Borgerswold Experience krijg je een instructie van een van de instructeurs van ongeveer 20 minuten. Zij zorgen ervoor dat alle deelnemers alles onder de knie hebben. Hierna ga je samen met de andere deelnemers de bomen in en ga je klimmen, klauteren en zweven om het einde van de route te behalen. In totaal zijn er drie verschillende routes in het klimbos. De deelnemers hebben twee uur de tijd om alle drie de routes te klimmen. De minimale lichaamslengte is 120 centimeter. Tussen de 120 centimeter en 140 centimeter lichaamslengte dient er een betalende volwassene mee te klimmen. Boven de 140 centimeter kan je zelfstandig klimmen.

De duur van deze activiteit is ongeveer 2 uur.

Survivalbos

Na ontvangst bij Borgerswold Experience gaan de deelnemers samen met de instructeur naar het Survivalbos. Hier gaan zij onder begeleiding verschillende hindernissen en obstakels oefenen en overbruggen (meestal zonder de grond aan te raken). Ten slotte krijg je de uitdaging om een parcours af te leggen als afsluiter van de activiteit. Klimmen, klauteren en obstakels overbruggen met elkaar zijn de hoofdzaken van de activiteit.
 

De duur van deze activiteit is ongeveer 1,5 uur.

Bereikbaarheid

Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Borgersworld Experience

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Sport en spel voor een Sport en spel. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!