Entreeticket Kids Paradise bij Play-in Utrecht

Entreeticket Kids Paradise bij Play-in Utrecht

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Entreeticket Kids Paradise bij Play-in Utrecht. Ga voordelig naar een Indoorspeeltuin in Utrecht NL aan een scherpe prijs.

Entreeticket Kids Paradise bij Play-in Utrecht: details

Wat? Koop tickets voor Kids Paradise met [korting] korting. Na aankoop 3 maanden geldig. Direct beschikbaar. Mobiel scanbaar.

Nu aan slechts 6.45 EUR in plaats van 8.95 EUR

In the Wall vind je Indoor Attractiepark Play-in. Je vindt hier niet alleen het Kids Paradise, maar ook Trampoline Park Jump-in, Arcadehal, Klimhal, Escape Room en Virtual Reality.

Kids Paradise

Kids Paradise is een bijzondere binnenspeeltuin in de stijl van een onderwaterwereld. Glij door de haaienbek, speel tussen de vissen, beklim de onderwatervulkaan en nog veel meer! Voor de kleintjes is er een overzichtelijke peuterhoek. Ouders, verzorgers kunnen relaxen op o.a. loungebanken of onder een pergola.

Bereikbaarheid 

Play-in Utrecht ligt in The Wall aan de A2 en is hierdoor gemakkelijk te bereiken met de auto. Je kunt het beste parkeren in P3. De eerste twee uur parkeren is gratis, daarna kost het €1 per uur. Plan je reis via Google Maps

Kijk voor meer informatie op de website van Play-in Utrecht. 

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Indoorspeeltuin voor een Indoorspeeltuin. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!