Entreeticket Kids Eiland Den Haag

Entreeticket Kids Eiland Den Haag

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Entreeticket Kids Eiland Den Haag. Ga voordelig naar een Pretparken in Den Haag NL aan een scherpe prijs.

Entreeticket Kids Eiland Den Haag: details

Wat? Koop je tickets met [korting] korting voor Kids Eiland. Het grootste kinderspeelparadijs van Den Haag. Reserveren is niet nodig.

Nu aan slechts 7.50 EUR in plaats van 9.50 EUR

Kids Eiland is het grootste, mooiste en gezelligste speelparadijs van Zuid Holland. Meer dan 3000m2 speelplezier voor kinderen van 0 tot met 14 jaar. Voor elke leeftijd zijn er uitdagingen verwerkt in de structuur. Zo zijn er voor de allerkleinste een softplay met grote blokken en voor de alleroudste een hypermoderne freefall glijbaan. Ook hebben ze de nieuwste elastieken klimtoren.

Verder zijn er trampolines, touwbruggen, klimtorens, luchtkussens, skelters, etc. Eigenlijk te veel om op te noemen. In ieder geval genoeg om als kind helemaal uit te leven en veel te ontdekken.

Kids Eiland heeft geen mechanisch aangedreven speelattributen in het speelparadijs. Alle beweegbare speelattributen moeten worden aangedreven door de energie van de kinderen. Hierdoor krijgen de kinderen de lichamelijke beweging die het nodig heeft en zal hij of zij slapen op de terugreis naar huis.

Bereikbaarheid

Kids eiland is gevestigd op de 2e etage van de megastores. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route en de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Kids Eiland.

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Pretparken voor een Pretparken. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!