Entreeticket kerstmarkt Gemeentegrot Valkenburg

Entreeticket kerstmarkt Gemeentegrot Valkenburg

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Entreeticket kerstmarkt Gemeentegrot Valkenburg. Ga voordelig naar een Kerst in Valkenburg aan de Geul NL aan een scherpe prijs.

Entreeticket kerstmarkt Gemeentegrot Valkenburg: details

Wat? Tickets Kerstmarkt Gemeentegrot Valkenburg met [korting] korting. Geldig van 12 november t/m 30 december 2021. Kinderen t/m 4 jaar gratis.

Nu aan slechts 5.50 EUR in plaats van 8.50 EUR

Europa’s grootste ondergrondse kerstmarkt; de Kerstmarkt in de Gemeentegrot. Kerst is de meest gezellige tijd van het jaar! In de winterperiode wordt Valkenburg aan de Geul omgetoverd tot dé Kerststad van Nederland. Overal beleef je Kerst. Kom jij jezelf onderdompelen in de kerstbeleving van Kerststad Valkenburg? Een van de meest bezochte en meest bekende onderdelen van Kerststad Valkenburg is vast en zeker de Kerstmarkt in de Gemeentegrot!

Van 12 november t/m 30 december 2021 bezoek jij de oudste, grootste en meest bezochte ondergrondse Kerstmarkt van Europa. Onderscheidend en in een zeer bijzondere entourage doordat deze georganiseerd wordt in het gangenstelsel van een echte mergelgrot en dit jaar helemaal coronaproof. Ook in coronatijd bezoek je Kerststad Valkenburg namelijk op een veilige manier.
Bezoek de Kerstmarkt in de eeuwenoude gangen van de grot aan de voet van de wereldwijd bekende Cauberg. De sfeervolle aankleding zorgt voor een aansprekende entourage en de prachtige settings en decors gaan harmonisch over in stands met mooie kerst- en cadeauartikelen. Ook aan hapjes en drankjes is gedacht; bij enkele stands, in het horecagedeelte en buiten op het plein kan iedereen hiervan genieten. 

Openingstijden

  • Maandag tot en met vrijdag: 11:00 – 19:00 uur
  • Zaterdag & Zondag: 10:00 – 19:00 uur
  • 24, 26 & 30 december: 11:00 – 18:00 uur
  • 25 december gesloten

Bereikbaarheid

Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Kerstmarkt Gemeentegrot Valkenburg.

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Feestdagen > Kerst voor een Kerst. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!