Entreeticket Kasteel Heeswijk

Entreeticket Kasteel Heeswijk

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Entreeticket Kasteel Heeswijk. Ga voordelig naar een Museum in Heeswijk-Dinther NL aan een scherpe prijs.

Entreeticket Kasteel Heeswijk: details

Wat? Koop je tickets met [korting] korting. Geldig t/m 8 januari 2023. Direct beschikbaar. Mobiel scanbaar. Gratis toegang kinderen t/m 3 jaar.

Nu aan slechts 9.95 EUR in plaats van 12.00 EUR

Prominent in het bosrijke Brabantse land schittert het monumentale Kasteel Heeswijk, hét Kasteel van Brabant. Het weerspiegelt bijna duizend jaar macht, trots en cultuur van de Brabantse elite. Beleef de duizendjarige geschiedenis van het kasteel: beklim de torens, ontdek de rijke kasteelzalen en geniet van de kasteeltuin en het omringende landgoed. 

Kasteel Heeswijk kent een bewogen geschiedenis die terug gaat tot het jaar 1080. Het is in de loop van de eeuwen veelvuldig verwoest en herbouwd. De huidige vorm dateert uit 1835, het resultaat van een grondige verbouwing en uitbreiding naar de wensen van André, baron van den Bogaerde, die van Kasteel Heeswijk z’n woon- en werkpaleis maakt. Hij geniet vooral bekendheid als eerste Gouverneur van de Koning in Brabant na de afscheiding van België in 1830. De Provincie heeft Kasteel Heeswijk betiteld als Topmonument van Brabant en is 6 dagen per week open voor publiek.

Bereikbaarheid

Kasteel Heeswijk is gevestigd in het Noord-Brabantse dorp Heeswijk-Dinther. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. Parkeren kan gratis aan de N279 (navigatie: Kanaaldijk Noord). Neem de afslag Heeswijk-Dinter/Schijndel en volg de toeristische borden. De historische laan brengt je naar de hoofdingang van het kasteel. Bij grote evenementen kan een parkeertoeslag gelden.

Kijk voor meer informatie op de website van Kasteel Heeswijk

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Museum voor een Museum. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!