Entreeticket K3 immersive bootcamp

Entreeticket K3 immersive bootcamp

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Entreeticket K3 immersive bootcamp. Ga voordelig naar een Themapark in Antwerpen BE aan een scherpe prijs.

Entreeticket K3 immersive bootcamp: details

Wat? Koop je tickets voor K3 immersive bootcampmet [korting] korting. Een immersive story van Studio 100 Story Studio. Gratis t/m 2 jaar.

Nu aan slechts 15.00 EUR in plaats van 18.50 EUR

Vind je K3 ook helemaal té gek en droom je ervan om eens heel even in hun schoenen te staan? Bij Studio 100 Story Studio stap je binnen in “de wereld van K3” door de kleurrijke, impressionante 360° projecties. De muziek en de interactieve opdrachten via koptelefoons maakt de beleving nog sterker. Het wordt een spectaculaire ervaring voor alle jonge en wat oudere K3 fans. En dit alles in een indrukwekkende locatie op de Meir in Antwerpen.

Hoe je moet poseren voor een fotoshoot, danspasjes aangeleerd krijgt door de choreograaf, ondergedompeld wordt in hun nieuwe videoclip… Je maakt het allemaal mee tijdens het K3 immersive Bootcamp! Zing en dans door de wervelende 360° projectie ruimtes, volg de aanwijzingen van jouw idolen en treed in de voetsporen van een echt K3-tje. Vergeet vooral je camera niet en oefen alvast jouw beste selfie snoet.

Bereikbaarheid

De Studio 100 Story Studio is gelegen op de Meir in Antwerpen, tegenover de Wapper. Raadpleeg Google Mapsvoor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Studio 100 Story Studio. 

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Themapark voor een Themapark. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!