Entreeticket Jeugdvakantieland in Rotterdam Ahoy

Entreeticket Jeugdvakantieland in Rotterdam Ahoy

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Entreeticket Jeugdvakantieland in Rotterdam Ahoy. Ga voordelig naar een Sport en spel in Rotterdam aan een scherpe prijs.

Entreeticket Jeugdvakantieland in Rotterdam Ahoy: details

Wat? Koop je tickets met [korting] korting. Geldig van 8 t/m 19 augustus 2022. Reserveren is niet nodig. Locatie: Rotterdam Ahoy. Mobiel scanbaar.

Nu aan slechts 6.95 EUR in plaats van 8.25 EUR

Bezoek van 8 t/m 19 augustus 2022 het grootste speelparadijs van Nederland: Jeugdvakantieland in Rotterdam Ahoy. Tekenen, schilderen, knutselen, genieten in het theater en sporten, maar ook allerlei spelelementen met water. Clowns, diverse spectaculaire kermisattracties en het grootste springkussen van Europa zijn een paar onderdelen van dit fantastische maatschappelijke evenement.

Jeugdvakantieland wordt dit jaar voor de 64e keer georganiseerd. Het evenement heeft een maatschappelijk karakter en maakt het mogelijk om mede voor kinderen, die door welke reden dan ook niet kunnen genieten van een welverdiende vakantie, heerlijk te kunnen spelen in de zomervakantie.

Bereikbaarheid

Rotterdam Ahoy is gemakkelijk te bereiken met de auto, fiets of openbaar vervoer. Kom je met de auto? Rotterdam Ahoy beschikt over een ruime parkeerplaats. Reis je met het openbaar vervoer? Vanaf bus- en metrostation Zuidplein is het 5 minuten lopen naar Ahoy. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Jeugdvakantieland. 

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Sport en spel voor een Sport en spel. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!