Entreeticket It's a Man's Day

Entreeticket It's a Man's Day

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Entreeticket It’s a Man’s Day. Ga voordelig naar een Uitstapjes in Maastricht NL aan een scherpe prijs.

Entreeticket It’s a Man’s Day: details

Wat? Koop je tickets met [korting] korting. Geldig op zaterdag 1 juli 2023. Reserveren is niet nodig. Locatie: Buitenplaats Vaeshartelt. Minimumleeftijd is 21 jaar.

Nu aan slechts 49.00 EUR in plaats van 79.00 EUR

Noteer 1 juli 2023 in je agenda, want deze dag staat de man centraal! Kom genieten tijdens de eerste editie van It’s a Man’s Day op de prachtige locatie Buitenplaats Vaeshartelt in Maastricht. 

It’s a Man’s Day is een dag om mannelijkheid te vieren. Kunst, fashion, mooie auto’s, bijzondere lifestyle merken, muziek en goed eten staan centraal tijdens dit lifestyle experience festival. Buitenplaats Vaeshartelt biedt een uiterst stijlvolle ambiance voor het festival. It’s a Man’s Day richt zich weliswaar op dingen die het leven van de man verrijken, maar vrouwen zijn ook van harte welkom.

Jongensdromen komen tot leven in de experience area. Hier gaat het om beleving en komt het kind in de man tot leven. Voel je Max Verstappen in de hightech race simulator, doe nog eens dat kunstje op de old school flipperkast of ervaar de nieuwste gadgets. Eet en drink in stijl bij de oester en champagne bar, geniet van een biertje in de sfeervolle biergarten of geniet van een exclusieve whisky proeverij in de loungebar. Op de mainstage podium vind je de beste dj’s en live entertainment. 

Line up

  • London the DJ
  • Nothing but Funk
  • DSCO by Marco
  • Romy Janssen
  • Groove Safari
  • Housequake

Bereikbaarheid

Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. Buitenplaats Vaeshartelt ligt naast station Maastricht-noord en is per OV makkelijk bereikbaar. 

Kijk voor meer informatie op de website van It’s a Man’s Day. 

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Uitstapjes voor een Uitstapjes. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!