Entreeticket Italië Evenement Smaak & Stijl bij Kasteel de Haar

Entreeticket Italië Evenement Smaak & Stijl bij Kasteel de Haar

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Entreeticket Italië Evenement Smaak & Stijl bij Kasteel de Haar. Ga voordelig naar een Uitstapjes in Haarzuilens NL aan een scherpe prijs.

Entreeticket Italië Evenement Smaak & Stijl bij Kasteel de Haar: details

Wat? Italië Evenement Smaak & Stijl bij Kasteel de Haar met [korting] korting. Geldig van 20 t/m 22 mei 2022. Gratis t/m 12 jaar.

Nu aan slechts 12.50 EUR in plaats van 19.50 EUR

Dit jaar vallen de populairste Italiaanse feestdagen in Nederland op 20, 21 en 22 mei en net als in voorgaande jaren zal er in de kasteeltuinen bij Utrecht weer veel moois, nieuws en lekkers te vinden zijn. Van auto’s en kunst tot mode en interieur, om over de inwendige en reislustige mens nog maar te zwijgen. Zo slaan bezoekers dit jaar twee vliegen in een klap tijdens de ‘Tour del Vino’. Hierbij laten bekende en onbekende regio’s van zich zien en proeven. Het is letterlijk een ontdekkingstocht langs boeiende exposanten en wijnhuizen. Ook de Zandkunstenaar neemt de bezoekers van het evenement mee op reis tijdens zijn bijzondere voorstellingen. Hij ‘tovert’ de mooiste gebouwen tevoorschijn uit onder meer Rome, Milaan en Venetië. En zou de zandtoren van Pisa blijven staan? ‘Veggitalian’ toont deze dagen de Italiaanse keuken van zijn groene kant tijdens verschillende workshops en proeverijen. Vegetarisch en veganistisch eten lijken namelijk een hippe trend, maar in Italië (w)eten ze al heel lang beter.

Bereikbaarheid

Er is mogelijkheid om betaald te parkeren op het terrein (€10), je volgt dan de speciale routeborden naar ‘De Haar’. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van het Italië evenement.

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Uitstapjes voor een Uitstapjes. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!