Entreeticket International Amsterdam Motor Show

Entreeticket International Amsterdam Motor Show

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Entreeticket International Amsterdam Motor Show. Ga voordelig naar een Beurzen in Amsterdam NL aan een scherpe prijs.

Entreeticket International Amsterdam Motor Show: details

Wat? Koop je tickets voor de International Amsterdam Motor Show met [korting] korting. Van 7 t/m 10 april 2023 in RAI Amsterdam. Geopend van 10:00 tot 17:00 uur.

Nu aan slechts 27.50 EUR in plaats van 37.50 EUR

Bezoek van 7 t/m 10 april 2022 IAMS in RAI Amsterdam. De International Amsterdam Motor Show is het nummer 1 auto evenement van Nederland. Op 50.000 vierkante meter vind je ruim 300 auto’s die je kunt zien, ruiken en horen. Verspreid over zeven hallen zijn meer dan 100 standhouders te vinden met de mooiste producten en diensten op het gebied van lifestyle, horloges, tuning, audio en uiteraard auto’s. Het perfecte uitje tijdens het Paasweekend! 

F1 Simulator

Altijd al willen ervaren hoe het is om over de bekendste circuits van de wereld te racen? Stap tijdens de Amsterdam Motor Show in de F1 simulator en beleef het! Op het evenement is de enige F1 simulator van groot formaat aanwezig, waar je met meerdere vrienden tegelijk kunt ervaren hoe het is om te rijden, in een AMG-Mercedes Formule 1 auto, over de meest bekende circuits van de wereld. 

Car Catwalk

Vorig jaar werd de Car Catwalk voor het eerst gepresenteerd en dat was een groot succes. Het publiek kwam in grote getalen kijken naar de meest bijzondere auto’s die af en aan reden op het podium; van een oude Rolls-Royce die nog van de Koninklijke familie is geweest tot aan een Bugatti Chiron.

Kids Corner Circuit 

Voor de jongste autoliefhebbers is een Kids Corner ingericht waar zij zich kunnen vermaken. Niet alleen zullen zij zich vergapen aan het aanbod auto’s, in de ruime Kids Corner kunnen zij zelfs laten zien wat ze kunnen in het mini circuit, de verschillende gamepods, raceauto’s en autobanen.

Bereikbaarheid 

De RAI is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer via Amsterdam RAI. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route en de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van IAMS. 

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Beurzen voor een Beurzen. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!