Entreeticket Internationaal Lichtfestival Kasteel Doornenburg

Entreeticket Internationaal Lichtfestival Kasteel Doornenburg

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Entreeticket Internationaal Lichtfestival Kasteel Doornenburg. Ga voordelig naar een Theater en Shows in Doornenburg NL aan een scherpe prijs.

Entreeticket Internationaal Lichtfestival Kasteel Doornenburg: details

Wat? Koop je tickets met [korting] korting. Geldig t/m 17 december 2022. Reserveren niet nodig. Mobiel scanbaar.

Nu aan slechts 5.00 EUR in plaats van 7.00 EUR

Beleef een magische avond tijdens Internationaal Lichtfestival Kasteel Doornenburg. Kasteel Doornenburg en Lumen in Art, specialist in internationale lichtfestivals in kastelen en kasteeltuinen in Europa, hebben voor de tweede maal de handen ineen geslagen om het festival te organiseren op kasteel Doornenburg. 

Er is een route gecreëerd waarlangs je van lichtkunstwerk naar lichtkunstwerk wandelt. Aangezien het om het gebruik van licht en lichtreflecties gaat is het festival alleen ’s avonds te bezoeken. De route is buiten om het kasteel opgebouwd en bestaat uit 11 prachtige lichtinstallaties, afkomstig uit onder andere Frankrijk, Zwitserland, Finland, Duitsland en Nederland. 

Thema van deze editie is Natuur en Architectuur. Natuurlijke lichtverschijnselen zijn een inspiratiebron voor vele kunstenaars. Te denken valt hierbij aan het Noorderlicht, Regebogen, Sterren en de Bliksem. De architectuur van Kasteel Doornenburg wordt versterkt door een origineel spel van licht en schaduw.

Bereikbaarheid 

Je kunt de auto gratis parkeren. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Kasteel Doornenburg.

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Avondje uit > Theater en Shows voor een Theater en Shows. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!