Entreeticket Indoorspeeltuin Plezier + kidsfriet en saus

Entreeticket Indoorspeeltuin Plezier + kidsfriet en saus

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Entreeticket Indoorspeeltuin Plezier + kidsfriet en saus. Ga voordelig naar een Indoorspeeltuin in Soesterberg NL aan een scherpe prijs.

Entreeticket Indoorspeeltuin Plezier + kidsfriet en saus: details

Wat? Koop je tickets voor Indoorspeeltuin Plezier + kidsfriet en saus met [korting] korting. 3 maanden geldig. Reserveren is niet nodig. Gratis t/m 1 jaar.

Nu aan slechts 7.95 EUR in plaats van 11.10 EUR

Zin in een dag vol plezier? Indoorspeeltuin Pleizer is 100% avontuur, speelplezier en heel leuk voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 10 jaar. De indoorspeeltuin is ruim en overzichtelijk ingedeeld, waardoor de kids lekker kunnen klauteren, springen, klimmen, glijden, ravotten en spelend leren. 

De binnenspeeltuin wordt gerund door een divers team, waaronder ook jongeren met bijvoorbeeld autisme van Plezier in Zorg. Veiligheid, service, gastvrijheid en veel speelplezier staan voorop tijdens je bezoek. Perfect uitje bij minder goed weer, maar ook bij snikhete dagen. Zoek verkoeling bij Indoorspeeltuin Plezier, want ze beschikken over airco’s. 

Bereikbaarheid

Je kunt gratis parkeren bij Indoorspeeltuin Plezier. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Indoorspeeltuin Plezier.

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Indoorspeeltuin voor een Indoorspeeltuin. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!