Entreeticket indoorspeelparadijs het Giga Konijnenhol

Entreeticket indoorspeelparadijs het Giga Konijnenhol

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Entreeticket indoorspeelparadijs het Giga Konijnenhol. Ga voordelig naar een Indoorspeeltuin in Beerze NL aan een scherpe prijs.

Entreeticket indoorspeelparadijs het Giga Konijnenhol: details

Wat? Koop je tickets voor indoorspeelparadijs Giga Konijnenhol met [korting] korting. Gratis toegang voor begeleiders en kinderen t/m 2 jaar. Mobiel scanbaar.

Nu aan slechts 4.90 EUR in plaats van 7.50 EUR

Beleef de mooiste avonturen in indoorspeelparadijs het Giga Konijnenhol in Beerze, vlakbij Ommen. Het Giga Konijnenhol is in 2017 compleet vernieuwd en uitgebreid en biedt verschillende mogelijkheden. Kinderen kunnen in dit indoor speelparadijs heerlijk rondrazen maar ook hun creativiteit kwijt. 

In indoorspeelparadijs het Giga Konijnenhol hoef je je nooit te vervelen. En het mooiste is dat het onder de grond is, net als een echt konijnenhol. Spring, klauter en klim in het huis van Bultje het konijn! Lekker klimmen in de hoge toren en hard naar beneden suizen door de glijtube. Of je uitleven in de ballenbakken, op het springkussen of op de klimwand. Ben je niet bang voor hoogtes? Klim dan in de netten van 10 meter hoog en glijd naar beneden via de nettenglijbaan. Bovenin de bounce netten kun je ook spelen met giga grote speelballen. Moe van al dat klimmen en klauteren? Dan neem je met je vriendjes plaats achter de knoppen van de UFO en stijg je op terwijl papa en mama genieten in de heerlijke lounge.

Bereikbaarheid

Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van het Giga Konijnenhol. 

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Indoorspeeltuin voor een Indoorspeeltuin. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!