Entreeticket Indoorpretpark Maassluis

Entreeticket Indoorpretpark Maassluis

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Entreeticket Indoorpretpark Maassluis. Ga voordelig naar een Indoorspeeltuin in Maassluis NL aan een scherpe prijs.

Entreeticket Indoorpretpark Maassluis: details

Wat? Koop je tickets met [korting] korting. Toegang tot Indoorspeeltuin, Trampolinepark, Glow in the dark golf en potje funbowlen. Geldig t/m 31 december 2021.

Nu aan slechts 8.95 EUR in plaats van 11.95 EUR

Indoorpretpark Maassluis is uniek in Nederland! Het is namelijk een indoorspeeltuin én trampolinepark in één! 

Indoorspeeltuin

In de indoorspeeltuin staat een grote constructie met 3 glijbanen, een powertower bestaande uit 6 lagen elastiek, een kabelbaan, luchtkussens, bouwblokken, draaimolentje en een gratis bus voor de kleintjes, je kunt het zo gek niet bedenken. En natuurlijk GLOWinthedarkGOLF en 2 coole funbowlingbanen! Kinderen kunnen zich daarnaast ook uitleven met tafelvoetballen, badmintonnen, tafeltennissen of potje airhockey spelen. 

Speciaal voor de kleintjes (t/m 3 jaar) is er¬†een aparte plek gecre√ęerd met leuke speeltoestellen, een zeer overzichtelijk en toegankelijke speelplaats met genoeg zitplaatsen voor de ouders.

Trampolinepark

Het spectaculaire trampolinepark is maar liefst 400m2 groot (totaal met speeltuin ca. 2400 m2)!¬†Het bestaat onder meer uit 2 basketbalvelden waar je met trampolines de vetste¬†dunks kunt maken. Daarnaast kun je op het trampolineveld ook via speciale trampolines tegen de muren opspringen en mooie landingen maken in de ‚ÄúBIG AIRBAG‚ÄĚ. Daarnaast kun je ook allerlei trucjes doen op het¬†AirTrack kussen.¬†

Overdag is er voor de kleintjes (1-5 jaar)¬†Ukkiejump en ‚Äúgewone jump‚ÄĚ (6-12 jaar) afwisselend ca. 10-30 minuten springen.
Even niet op trampolinepark? Dan kan je lekker de speeltuin in of even funbowlen! Volwassene kunnen overdag niet mee springen op het grote trampolinepark.

Bereikbaarheid

Je kunt gratis parkeren bij Indoorpretpark Maassluis. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en de actuele vertrek-/reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Indoorpretpark Maassluis. 

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Indoorspeeltuin voor een Indoorspeeltuin. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!