Entreeticket Horror Experience The Great Purge

Entreeticket Horror Experience The Great Purge

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Entreeticket Horror Experience The Great Purge. Ga voordelig naar een Uitstapjes in Scheemda NL aan een scherpe prijs.

Entreeticket Horror Experience The Great Purge: details

Wat? Horror experience The Great Purge met [korting] korting. Geldig t/m 22 oktober 2022. Mobiel scanbaar. Minimumleeftijd: 18 jaar.

Nu aan slechts 33.50 EUR in plaats van 46.20 EUR

The Great Purge is een 3 uur durende horror real life adventure game in Scheemda, provincie Groningen. Een adventure game is een compleet nieuwe entertainment vorm in Nederland. De 45 acteurs, unieke locaties en spannende missies geven je het gevoel alsof jij de hoofdrol speelt in je eigen horrorfilm. 

De game is onderverdeeld in 3 levels. Je doel is simpel; overleef de Purge. Tijdens de purge worden alle criminele activiteiten gedoogd en zullen de meeste gruwelijke activiteiten plaatsvinden. Gelukkig heb jij een veilig onderkomen gevonden bij een rijke familie. Zij vieren elk jaar grootst de Purge. Dit jaar is speciaal. Er wordt een gigantisch circus opgebouwd ter ere van de Purge. Maar kan jij deze familie wel vertrouwen? 

Kom in contact met de acteurs, onderhandel, bemachtig wapens en maak goede keuzes. The Great Purge is een waar horror spektakel. Een unieke locatie, een horrorbus, circus, 50 acteurs, professionele stage fighters en nog veel meer! 

Bereikbaarheid

The Great Purge is een horror experience van Warrior Events in Groningen. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. 

Kijk voor meer informatie op de website van Warrior Events. 

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Uitstapjes voor een Uitstapjes. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!