Entreeticket Horror Experience The Breakout

Entreeticket Horror Experience The Breakout

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Entreeticket Horror Experience The Breakout. Ga voordelig naar een Uitstapjes in Meppel NL aan een scherpe prijs.

Entreeticket Horror Experience The Breakout: details

Wat? Horror experience The Breakout met [korting] korting. Geldig t/m 27 november 2022. Mobiel scanbaar. Minimumleeftijd: 18 jaar.

Nu aan slechts 36.50 EUR in plaats van 46.20 EUR

The Breakout is een 3 uur durende horror real life adventure game in Meppel, provincie Drenthe. Een adventure game is een compleet nieuwe entertainment vorm in Nederland. De 50 acteurs, unieke locatie en spannende missies geven je het gevoel alsof jij de hoofdrol speelt in je eigen horrorfilm. 

De game is onderverdeeld in 3 levels. Je doel is simpel; red de wereld van een dodelijk virus. The Breakout is gebaseerd op de hitserie ’the walking dead’. Het vaccin is inmiddels ontwikkeld, maar de overheid houdt het voor zichzelf. Zij bepalen wie er blijft leven. Het is jouw taak om in te breken in het overheidslab en het vaccin te stelen. Kijk uit voor de zombies!! Niet iedereen zal blij zij met jouw missie. Pas op met wie je in vertrouwen neemt en bereid je voor op strijd. Kan jij een zombie Apocalyps overleven? 

Kom in contact met de acteurs, onderhandel, bemachtig wapens en maak goede keuzes. The Breakout is een waar horror spektakel. Een gigantische verlaten school, de grimeurs van de Walking Dead, 50 acteurs, professionele stage fighters en nog veel meer! 

Bereikbaarheid

The Breakout is een horror experience van Warrior Events in Meppel. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. 

Kijk voor meer informatie op de website van Warrior Events. 

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Uitstapjes voor een Uitstapjes. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!