Entreeticket Het Nederlands IJsbeelden Festival

Entreeticket Het Nederlands IJsbeelden Festival

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Entreeticket Het Nederlands IJsbeelden Festival. Ga voordelig naar een Uitstapjes in Zwolle aan een scherpe prijs.

Entreeticket Het Nederlands IJsbeelden Festival: details

Wat? Koop je tickets voor het IJsbeelden Festival in Zwolle met [korting] korting. Geldig van 17 december 2022 t/m 5 maart 2023. Mobiel scanbaar.

Nu aan slechts 15.00 EUR in plaats van 19.50 EUR

De beste ijskunstenaars ter wereld komen naar Zwolle! In een grote vrieshal gaan ze aan de slag met 275.000 kilo ijs en 275.000 kilo sneeuw. Zij vertalen het thema “WHAT A WONDERFUL WORLD” in een magische wereld van sneeuw- en ijssculpturen tot wel 6 meter hoog.
Het Nederlands IJsbeelden Festival is een uniek winter-evenement voor jong en oud!

Proost met elkaar in de IJsbar

De echte stoere bezoekers nodigen we uit om gebruik te maken van de ijsbar. Heerlijk ijskoud genieten van een alcoholische versnapering. Durf jij dat aan? Let op: de IJsbar is alleen geopend in de vakanties en de weekenden.

Toegankelijkheid

Het Nederlands IJsbeelden Festival is toegankelijk voor rolstoel-, rollator- en scootmobielgebruikers. Er is een toilet aanwezig voor mindervaliden en er zijn minder valide parkeerplekken aanwezig op de parkeerplaats van de IJsselhallen bij de hoofdingang.

Bereikbaarheid

Het Nederlands IJsbeelden Festival vindt plaats in de IJsselhallen in Zwolle. Deze locatie goed te bereiken met de auto, openbaar vervoer en de fiets. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vetrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. U kunt betaald parkeren op het parkeerterrein van de IJsselhallen. U kunt hiervoor de auto tot 24.00 uur laten staan op de parkeerplaats.

Kijk voor meer informatie op de website van Het Nederlands Ijsbeelden Festival.

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Uitstapjes voor een Uitstapjes. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!