Entreeticket Het Evoluon + tosti naar keuze

Entreeticket Het Evoluon + tosti naar keuze

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Entreeticket Het Evoluon + tosti naar keuze. Ga voordelig naar een Museum in Eindhoven NL aan een scherpe prijs.

Entreeticket Het Evoluon + tosti naar keuze: details

Wat? Bezoek de tentoonstelling RetroFuture in Het Evoluon met [korting] korting. Geldig t/m 1 oktober 2023. Mobiel scanbaar.

Nu aan slechts 16.50 EUR in plaats van 23.50 EUR

Laat je meevoeren naar de toekomst van gisteren met RetroFuture. Wie de wereld naar zijn hand wil zetten moet vooruitkijken, de toekomst in. Veranderingen en vernieuwing worden in gang gezet door mensen die geloven dat de wereld beter of anders kan. Het zijn de kunstenaars, ontwerpers wetenschappers en grootdenkers die tastbaar maken wat anderen nog niet zien. RetroFuture is ’s werelds eerste grote tentoonstelling over de toekomst van het verleden. Wat gisteren vreemd, onwennig en kunstmatig was, is vandaag vertrouwd of zelfs natuurlijk.

In tien tunnels vol fictie en feiten zijn de visioenen van de toekomstdenkers van gisteren te zien, te ervaren en te voelen. De idealisten en de doemdenkers, de wetenschappers en de dromers. 

Wat kortgeleden nog behoorlijk vreemd leek, is vandaag vertrouwd (denk aan beeldbellen). Wat vroeger onvoorstelbaar was, is nu normaal (denk aan vliegen). Veel toekomstvisioenen bleven sciencefiction (denk aan tijdreizen). Wat betekend dat voor hoe we vandaag naar de toekomst kijken? Wat kunnen we leren van de toekomstdenkers van gisteren?

Bereikbaarheid

Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Evoluon.

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Museum voor een Museum. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!