Entreeticket Het Amsterdamse Winterparadijs

Entreeticket Het Amsterdamse Winterparadijs

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Entreeticket Het Amsterdamse Winterparadijs. Ga voordelig naar een Uitstapjes in Amsterdam NL aan een scherpe prijs.

Entreeticket Het Amsterdamse Winterparadijs: details

Wat? Koop je tickets voor het Het Amsterdamse Winterparadijs met [korting] korting. Geldig van 15 december 2022 t/m 1 januari 2023. Locatie: RAI Amsterdam.

Nu aan slechts 22.95 EUR in plaats van 24.50 EUR

Van 15 december 2022 t/m 1 januari 2023 wordt de RAI Amsterdam (in-& outdoor) wederom omgetoverd tot dé plek voor jouw ultieme winterbeleving. Zowel overdag als ’s avonds is er genoeg te beleven. Schaats onder een deken van lichtjes op de 3400 m2 grote binnen- en buitenschaatsbaan, ontdek het ultieme uitzicht over Amsterdam vanuit het mega reuzenrad of de hoge zweefmolen en glij van de tube slide op échte sneeuw! Vier de avond in het Après-Ski Dorp of op het winterfeest met Tino Martin, Xander de Buisonjé en nog veel meer artiesten. Het Amsterdamse Winterparadijs brengt de winter terug naar de stad!

Echte sneeuw

Begeef je in een winters wonderland met echte sneeuw, langlauf tussen de kerstbomen, gezellig curlen met je vrienden op de ijsbaan of houd een sneeuwballengevecht met je vrienden of familie. Rooster je marshmallows boven een knisperend vuurtje met je geliefde of ga naar de Winterbioscoop voor nostalgische kerstklassiekers.

Avondprogramma

Blijf gezellig eten want de meest populaire horecazaken van de stad openen hier hun pop-up restaurants en brengen daarmee het lekkerste eten en drinken van Amsterdam onder één dak! Strijk neer aan één van de houten tafels en zorg dat je het avondprogramma niet mist, want onder andere Tino Martin zal het winterfeest verzorgen!

Bekijk hier het volledige programma. 

Bereikbaarheid

Het Amsterdamse Winterparadijs vindt plaats in RAI Amsterdam. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Het Amsterdamse Winterparadijs. 

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Uitstapjes voor een Uitstapjes. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!