Entreeticket Halloween Walibi Belgium

Entreeticket Halloween Walibi Belgium

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Entreeticket Halloween Walibi Belgium. Ga voordelig naar een Pretparken in Wavre BE aan een scherpe prijs.

Entreeticket Halloween Walibi Belgium: details

Wat? Vier Halloween in Walibi Belgium met [korting] korting. Geldig van 22 oktober t/m 6 november 2022. Mobiel scanbaar.

Nu aan slechts 38.00 EUR in plaats van 48.00 EUR

Maak van 22 oktober t/m 6 november kennis met pure, rauwe, heerlijk gruwelijke angst tijdens het grootste halloweenevenement van België! Beleef overdag bangelijk veel pret met het hele gezin, maar wees altijd op je hoede… Het kwaad loert steeds om de hoek, klaar om je hulpeloze zieltje doorheen een uitputtende marteling te sleuren. Oh, ben jij een echte waaghals? Wees maar niet zo zeker van je stuk. 7 ijzingwekkende avondopeningen slepen je mee de duisternis in; er is geen ontkomen aan!

Sta deze herfst oog in oog met je engste nachtmerries in 3 indrukwekkende scare zones, 5 bloedstollende spookhuizen (Nieuw: The Forgotten), 1 griezelig gezellige kinderzone, 2 betoverende shows (Nieuw: The Freaks), en heel wat andere spannende verrassingen! Bestel alvast je tickets… als je durft!

The Forgotten

Denk even terug aan de diepe, donkere bossen waarin je verdwaalt in nachtmerries waar je midden in de nacht, badend in zweet, schreeuwend van wakker wordt. Was het maar een nare droom, nietwaar? Oh nee, dit is jouw meedogenloze werkelijkheid! Jouw grenzeloze nieuwsgierigheid leidde je te ver… tot in de duisterste krochten van de aarde waar het kwaad zijn oorsprong vindt. Onvermijdelijk verloren en knettergek van angst dwaal je rond op zoek naar een bevrijdende uitweg. Kan jij nog op het nippertje ontkomen of behoor je voor altijd tot de Vergetenen?

The Freaks

Kom dat zien, kom dat zien! Laat je helemaal begeesteren door dit betoverend spektakel met een heus rock-‘n-rollgehalte! De onmogelijke stunts van onze onstuimige circusartiesten zullen iedereen in het publiek aan hun verstand doen twijfelen. Je zal je adem inhouden, naar lucht happen, zelfs luidop schreeuwen wanneer ze alle logica tarten vlak voor je eigen ogen. Geloof je ons niet? Kom dan zelf kijken naar deze opzwepende halloweenshow!

Bekijk hier alle shows, spookhuizen en scare zones. 

Bereikbaarheid 

Walibi Belgium is goed te bereiken met zowel het openbaar vervoer als de auto. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en de actuele vertrek- en reistijden. Het is mogelijk om bij het park te parkeren voor €10,- per voertuig. 

Kijk voor meer informatie op de website van Walibi Belgium

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Pretparken voor een Pretparken. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!