Entreeticket Halloween The Villains VII op 21 of 22 oktober 2022

Entreeticket Halloween The Villains VII op 21 of 22 oktober 2022

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Entreeticket Halloween The Villains VII op 21 of 22 oktober 2022. Ga voordelig naar een Pretparken in Landgraaf aan een scherpe prijs.

Entreeticket Halloween The Villains VII op 21 of 22 oktober 2022: details

Wat? Koop je tickets met [korting] korting. Geldig op 21 en 22 oktober 2022. Adviesleeftijd: 12+. Reserveren niet nodig.

Nu aan slechts 17.50 EUR in plaats van 27.50 EUR

Het is weer bijna Halloween en dat betekent: griezelen! Kom op 21 of 22 oktober 2022 naar Monde Verde en beleef een onvergetelijke avond. Als de duisternis valt worden de wereldtuinen getransformeerd in een gruwelijk gebied met elk jaar nieuwe scare zones. Je bent ook niet meer veilig op de wandelpaden. Er zijn walking scare actors, die overal opduiken in het park en waarmee je op de foto kan. Verder kun je natuurlijk je maag versterken met een hapje en een drankje bij de verschillende horecagelegenheden in het park en leuke Halloween-goodies scoren bij de marktkraampjes. Het event mag verkleed bezocht worden, alleen zijn (nep)wapens en maskers niet toegestaan! The Villains staat inmiddels bekend om zijn unieke scare actors en is terecht in de top 6 beland van beste Halloween events in Nederland/België! The Place to be om een gruwelijke top avond te beleven!

Kijk voor meer informatie op de website van The Little Villains. 

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Pretparken voor een Pretparken. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!