Entreeticket Halloween The Villains VI op 22 of 23 oktober 2021

Entreeticket Halloween The Villains VI op 22 of 23 oktober 2021

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Entreeticket Halloween The Villains VI op 22 of 23 oktober 2021. Ga voordelig naar een Pretparken in Landgraaf aan een scherpe prijs.

Entreeticket Halloween The Villains VI op 22 of 23 oktober 2021: details

Wat? Koop je tickets met [korting] korting. Geldig op 22 en 23 oktober 2021. Adviesleeftijd: 12+.

Nu aan slechts 16.95 EUR in plaats van 25.00 EUR

Het is weer bijna Halloween en dat betekent: griezelen! Kom op 22 of 23 oktober naar Monde Verde en beleef een onvergetelijke avond. Als de duisternis valt worden de wereldtuinen getransformeerd in een gruwelijk gebied met elk jaar nieuwe scare zones. Je bent ook niet meer veilig op de wandelpaden. Er zijn walking scare actors, die overal opduiken in het park en waarmee je op de foto kan. Verder kun je natuurlijk je maag versterken met een hapje en een drankje bij de verschillende horecagelegenheden in het park en leuke Halloween-goodies scoren bij de marktkraampjes. Het event mag verkleed bezocht worden, alleen zijn (nep)wapens en maskers niet toegestaan! The Villains staat inmiddels bekend om zijn unieke scare actors en is terecht in de top 6 beland van beste Halloween events in Nederland/België! The Place to be om een gruwelijke top avond te beleven!

VooDoo
Betreed de jungle van Voodoo, maar zorg dat je zelf niet vervloekt wordt!

Carnevil Freaks
Bezoek de zone van de Carnevil Freaks om je de stuipen op het lijf te laten jagen met hun bizarre creaties en streken! Deze zone bevat onder andere Mr. Cuddles Street en Carnevil Lane! Laat je onaangenaam verrassen!

Hellgate
De poorten van de hel zijn geopend in de zone Hellgate! Maak een wandeling door het bos met zijn demonische creaties!

Dark
Are you afraid of the Dark? Dan kun je deze zone beter overslaan! Wil je toch door dit duistere gangenstelsel heen? Dan zal je vast niet alleen zijn! Oh is er toch ergens licht te zien? Wees niet meteen blij… want wat bevindt zich daar dan?

Clinic of Decay
In the Clinic of Decay hebben de bezeten patiënten en het personeel dood en verderf gezaaid. Zij wachten nu op nieuwe bezoekers of patiënten om hun duivelse kliniek te betreden!

Unholy Ground
This is no sacred ground… this is Unholy Ground! Het kwaad heeft een voormalige abdij en zijn kerkhof overgenomen, het goede heeft deze plek verlaten… en de graven zijn geopend.

Kijk voor meer informatie op de website van The Little Villains. 

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Pretparken voor een Pretparken. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!