Entreeticket Halloween Bobbejaanland

Entreeticket Halloween Bobbejaanland

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Entreeticket Halloween Bobbejaanland. Ga voordelig naar een Pretparken in Kasterlee BE aan een scherpe prijs.

Entreeticket Halloween Bobbejaanland: details

Wat? Koop je tickets met [korting] korting. Geldig t/m 7 november 2021. Mobiel scanbaar. Gratis toegang voor kinderen kleiner dan 1 meter.

Nu aan slechts 22.90 EUR in plaats van 42.90 EUR

Ben je er klaar voor? Wij denken van niet. Halloween in Bobbejaanland is terug – en griezeliger dan ooit tevoren. Ontdek dit najaar het vernieuwde halloweenprogramma met maar liefst 7 spookhuizen, scarezones en shows die je de stuipen op het lijf zullen jagen. Beleef griezelplezier voor groot én klein en bereid je voor op halloweennocturnes die je nooit zal vergeten.

Als we zeggen dat Bobbejaanland iedereen kan entertainen, dan liegen we niet. Dit seizoen laten we je gillen op de rollercoasters, kan je chillen in lollige waterattracties en kan je genieten van een flinke portie live entertainment.

Kom je voor de échte adrenalinekick? Dan is de gloednieuwe Triple Launch Coaster jouw ding! Je duikt meer dan 40 meter, maakt 4 inversies onderweg en haalt een topsnelheid van meer dan 106 km/u. Daarmee is “Fury” de snelste coaster in de hele Benelux! Over een wervelwind gesproken.

Nog niet genoeg gehad? Go wild op de Typhoon, verwissel boven met onder in de Sledge Hammer, of draai helemaal dol in de Naga Bay! Heb je nood aan wat verfrissing? Trek naar de Indiana River of de Wildwaterbaan: het beste van een kick en wat afkoeling gecombineerd.

Bereikbaarheid 

Het pretpark is gevestigd in België, een klein uurtje rijden vanaf Eindhoven. Raadpleeg Google Maps of 9292.nl voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. Parkeren kan op de zeer ruime naastgelegen parkeerplaats. Je kunt een parkeermunt voor €9 kopen aan de kassa aan de ingang van het park.

Kijk voor meer informatie op de website van Bobbejaanland

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Pretparken voor een Pretparken. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!