Entreeticket Groot Kerstcircus Den Haag

Entreeticket Groot Kerstcircus Den Haag

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Entreeticket Groot Kerstcircus Den Haag. Ga voordelig naar een Circus in Den Haag aan een scherpe prijs.

Entreeticket Groot Kerstcircus Den Haag: details

Wat? Profiteer van korting en kom naar het Groot Kerstcircus Den Haag op het Malieveld en geniet met het gezin van een spectaculair dagje weg!

Nu aan slechts 26.90 EUR in plaats van 35.90 EUR

We are the world – Groot Kerstcircus Den Haag

We are the World. Deze titel draagt de nieuwe show van Groot Kerstcircus Den Haag op het Malieveld. De familieshow komt na twee jaar van afwezigheid terug naar de hofstad met een programma dat alle voorgaande edities overtreft. Spectaculaire acts worden – ondersteund door iconische hits uit de jaren tachtig en negentig – afgewisseld met comedy en romantiek. Vier de feestdagen samen met onze artiesten in onze circuskathedraal op de mooiste evenementenlocatie van Nederland.

Groot Kerstcircus Den Haag is in de eerste plaats de familieshow bij uitstek tijdens de feestdagen. In alle hoeken van de wereld hebben de producenten gezocht naar spraakmakende acts.  Deze zoektocht heeft geresulteerd in een line-up die genres uit het klassieke circus combineert met innovatieve nieuwe acts. Denk daarbij onder meer aan sensationele stunts op een BMX fiets bijvoorbeeld. Daarnaast komen onder meer luchtacrobaten, een jongleur, handstandartiesten en clowns voorbij. De artiesten komen deze kerstvakantie onder meer uit Frankrijk, Duitsland, China en Roemenië naar Den Haag. Er is ook Nederlandse inbreng dit keer: Ezra Veldman komt uit het Zeeuwse Middelburg en is een  begenadigd kunstenaar met diabolo’s. Zijn act werd onder meer bekroond op het prestigieuze European Youth Circus Festival in het Duitse Wiesbaden. Groot Kerstcircus Den Haag biedt ruim twee uur circusvermaak voor jong en oud. Mis het niet!

Voorstellingen

  • Zondag 1 januari 15:00
  • Maandag 2 januari 11:30 & 15:00
  • Dinsdag 3 januari 11:30 & 15:00
  • Woensdag 4 januari 11:30 & 15:00
  • Donderdag 5 januari 11:30 & 15:00
  • Vrijdag 6 januari 11:30 

Bereikbaarheid 

Het Groot Kerstcircus vindt plaats op het Malieveld aan de Koningskade in Den Haag en is met zowel het openbaar vervoer als het de auto goed te bereiken. Het Malieveld ligt op enkele minuten loopafstand van Den Haag Centraal station. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf het vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. Het is mogelijk om betaald te parkeren onder het Malieveld. 

Kijk voor meer informatie op de website van het Groot Kerstcircus.

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Circus voor een Circus. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!