Entreeticket Great Christmas Circus in Beverwijk

Entreeticket Great Christmas Circus in Beverwijk

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Entreeticket Great Christmas Circus in Beverwijk. Ga voordelig naar een Circus in Beverwijk NL aan een scherpe prijs.

Entreeticket Great Christmas Circus in Beverwijk: details

Wat? Beleef het Great Christmas Circus in Beverwijk met [korting] korting. Te bezoeken van 15 december t/m 8 januari 2023. Reserveren is verplicht.

Nu aan slechts 26.25 EUR in plaats van 37.50 EUR

De ultieme familieshow voor het hele gezin tijdens de kerstvakantie. Het Great Christmas Circus behoort tot de grootste kerstcircussen in Nederland. Bekroonde acts komen uit alle delen van de wereld exclusief naar Beverwijk voor deze show. Geniet van humor, spektakel en sensatie. Razende motoren, stunts aan de trapeze en moderne comedy maken van deze voorstelling de familieshow bij uitstek. Honderden lampjes zorgen voor een romantische sfeer die perfect past bij de kerstvakantie. Het Great Christmas Circus is van 17 december t/m 8 januari te zien in een immense theatertent op P5 van De Bazaar in Beverwijk!

Acts

Duo Alambria
Deze artiesten presenteren een huiveringwekkende thriller op de hoge draad. Dit is letterlijk een hoogtepunt in de voorstelling van het Great Christmas Circus. De stunts die deze acrobaten op de hoge draad laten zien zijn ongeëvenaard. Deze kerstvakantie zijn ze exclusief te zien in Beverwijk.

Globe Of Speed
Er wordt een stalen, ronde kooi gebruikt voor hun acts. De coureurs kennen geen angst. Telkens weer gooien deze waaghalzen er een schepje bovenop. Overal ter wereld kijkt het publiek verbijsterend naar deze bijzondere act, en dat zal in Beverwijk niet anders zijn.

Oyun Erdene
Oyun Erdene haar act is in de kerstvakantie voor de eerste keer in een Nederlands circus te zien. Oyun werkt aan twee lange kabels die ze om haar armen draait en zo hoog naar de nok van de tent klimt. Daar ontwikkeld deze act zich tot een vuurwerk van unieke circuskunst. 

Marti Peltonen
Een spectaculaire crossbow act. Marti schiet op zijn assistente en op zichzelf met pijlen. Precisiewerk waarvoor hij jarenlang trainde voordat de act het huidige niveau bereikte. Zijn act is uniek.

Katrina Lacey
Katrina studeerde een act in die hoela hoep combineert met luchtacrobatiek. Een bijzondere mix. De perfecte combinatie van muziek, de belichting, tricks en kostuums maken deze act extra speciaal. 

Tanzania Warriors
Deze artiesten komen uit Afrika. De Tanzania Warriors combineren opzwepende vrolijkheid met heerlijke muziek en vooral razendknappe acrobatiek. Ze bouwen menselijke piramides alsof het geen enkele moeite kost. Acts als deze zijn een groot succes in elke voorstelling!

Lina
Lina behoort tot de beste luchtacrobaten ter wereld. Ze werkt hoog in de nok van de tent aan een horizontaal koord en voert daarbij een reeks levensgevaarlijke tricks uit. Iedereen zal versteld staan.

Comedy Trampoline – Fun, Fun, Fun
Uit Engeland komt een comedy act op een trampoline naar het Great Christmas Circus. Spectaculaire sprongen tot in de nok van de tent worden gecombineerd met weergaloze comedy. 

Clown Mingo
Het talent van de Mexicaanse Mingo is veelzijdig en ongeëvenaard. Hij is een comedian van deze tijd. Nooit saai, nooit oubollig en altijd erg komisch. Clown Mingo combineert zijn komische intermezzo’s met muziek en jongleerkunsten. Hij is een clown om van te houden en vormt de rode draad in de voorstelling van het Great Christmas Circus.

Showgirls
Muziek, decors en presentatie zijn minstens zo belangrijk geworden. Bij het Great Christmas Circus voegen ze daar nog een professioneel showballet aan toe. De danseressen verbinden de acts aan elkaar met steeds weer verassende en spectaculaire danstableaus. 

Aan de theater tent is een foyer gekoppeld waar warme en koude dranken, circusversnaperingen en souvenirs verkrijgbaar zijn.

Bereikbaarheid

Het Great Christmas Circus staat opgebouwd op P5 van De Bazaar (naast de hoofdingang van het winkelcomplex aan de Parallelweg in Beverwijk). Er is ruim voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving aanwezig. P5 is ook goed te bereiken met het OV. Plan je reis van tevoren via een reisplanner.

Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van het Great Christmas Circus. 

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Circus voor een Circus. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!