Entreeticket GaiaZOO in Zuid-Limburg

Entreeticket GaiaZOO in Zuid-Limburg

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Entreeticket GaiaZOO in Zuid-Limburg. Ga voordelig naar een Dierentuin in Kerkrade NL aan een scherpe prijs.

Entreeticket GaiaZOO in Zuid-Limburg: details

Wat? Koop je tickets met [korting] korting. Geldig t/m 17 april 2022. Gratis t/m 2 jaar. Mobiel scanbaar.

Nu aan slechts 17.50 EUR in plaats van 23.50 EUR

In het zuidelijkste puntje van Nederland ligt één van de mooiste dierentuinen van Europa: GaiaZOO. Ervaar er met ál je zintuigen hoe bijzonder onze aarde is. Het uitgestrekte landschap, middenin een prachtig bosrijk en heuvelachtig gebied in Zuid-Limburg, zal je ongetwijfeld verwonderen.

Maak een complete wereldreis in één dag en sta oog in oog met ’s werelds mooiste dieren zoals neushoorns, giraffen, leeuwen en gorilla’s. Ontmoet meer dan 500 flamingo’s, de grootste flamingo kolonie binnen een Europese dierentuin. In 2018 en 2020 is GaiaZOO verkozen tot ANWB’s Leukste uitje van Nederland en in 2021 werd de zilveren award gewonnen!

Nieuw: beleef de magie van Zuid-Amerika in het Pampa- en Patagonië-gebied waar vicuňa’s, tapirs en nandoes samen leven in één groot nieuw verblijf. Proef de Argentijnse sfeer en lekkernijen in de PampaLodge!

Spelen in Europa’s grootste DinoDome & de nieuwe TreeTopTour

Voor de kids biedt GaiaZOO een waar speelparadijs met het reusachtige indoor speelpark DinoDome. Sluit een dagje dierentuin af met een bezoek aan de spannende touwbruggen en spectaculaire speeltorens van de nieuwe TreeTopTour.

Zandsculpturenfestival ZOO van ZAND
GaiaZOO staat al weken in het teken van zand, héél véél zand. Verschillende artistieke grootheden hebben tien indrukwekkende, gigantische zandsculpturen gecreëerd, variërend in omvang van 15 tot 60 ton aan Limburgs rivierzand. ZOO van ZAND is bovendien het 1e zandsculpturenfestival in een Nederlandse dierentuin!

Uniek in Nederland: bewonder tot en met de herfstvakantie de zandbeelden
Tot eind oktober zullen de zandsculpturen in de ZOO blijven staan en zijn dus ook door onze dagbezoekers te bewonderen. De kunstwerken zijn te zien in de vier leefgebieden van GaiaZOO: Taiga, Limburg, Rainforest en Savanna en hebben allemaal een belangrijke boodschap te vertellen over hoe het met onze aarde gesteld is. Kom al die spectaculaire kunstwerken dus snel eens met eigen ogen bekijken! Kleine bezoekers kunnen bij de kassa een speciale ZOO van ZAND speurtocht krijgen die alle zandsculpturen in kaart brengt. Meer informatie vind je op ZOOvanZAND.nl.

GaiaZOO biedt een overgetelijk dagje uit voor groot én klein!

Bereikbaarheid 

GaiaZOO is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en de actuele vertrek-/reistijden. De dierentuin beschikt over een eigen parkeerterrein, direct bij de hoofdingang. Parkeertickets dienen van tevoren online aangeschaft te worden voor €7,50 en zijn dus niet te verkrijgen aan de kassa.

Kijk voor meer informatie op de website van GaiaZOO. 

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Dierentuin voor een Dierentuin. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!