Entreeticket Fun Forest Venlo

Entreeticket Fun Forest Venlo

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Entreeticket Fun Forest Venlo. Ga voordelig naar een Sport en spel in Tegelen NL aan een scherpe prijs.

Entreeticket Fun Forest Venlo: details

Wat? Koop je tickets met [korting] korting. Geldig t/m 31 december 2022. Mobiel scanbaar. Gratis parkeren.

Nu aan slechts 19.95 EUR in plaats van 23.95 EUR

Als eerste klimbos van Nederland is Fun Forest Venlo natuurlijk heel speciaal! Maar dat is niet de enige reden dat dit bos zo bijzonder is. Slingerend door de bomen kom je overal weer nieuwe uitdagingen tegen.

Uitdagende routes voor iedereen

In Fun Forest Venlo kom je 9 verschillende klimroutes tegen. Deze hebben allemaal een eigen moeilijkheidsgraad. De routes lopen op in moeilijkheidsgraad. Begin je in de easy parcoursen, dan klim je op 2,5 meter hoogte en kom je vooral bruggetjes en netten tegen. Durf jij het aan om het extreme parcours te klimmen? Dan mag je je klaarmaken voor een route op bijna 15 meter hoogte met een bungee jump en een vrije sprong!

Het sociaalste klimbos van Nederland

Plezier maken staat bij Fun Forest centraal, maar enkel plezier maken is voor het klimbos niet genoeg. Fun Forest is een trots Social Enterprise met een duidelijke missie: jonge mensen, die moeilijk aan een baan komen, een leer- en werkplek te bieden in hun team. Ook geven zij gratis klimkaarten aan kinderen voor wie een dagje uit niet vanzelfsprekend is en ondersteunen ze het WWF met hun bosherstelprojecten. Met jouw avontuur in de natuur help je Fun Forest om hun sociale doelstellingen te behalen.

Bereikbaarheid

Parkeren kan gratis op de parkeerplaats aan de Verlengde Trappistenweg. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route en de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Fun Forest Venlo. 

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Sport en spel voor een Sport en spel. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!