Entreeticket Fitfair Jaarbeurs

Entreeticket Fitfair Jaarbeurs

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Entreeticket Fitfair Jaarbeurs. Ga voordelig naar een Beurzen in Utrecht NL aan een scherpe prijs.

Entreeticket Fitfair Jaarbeurs: details

Wat? Koop je tickets voor Fitfair Jaarbeurs met [korting] korting. Geldig op 25 of 26 november 2022. Locatie: Jaarbeurs Utrecht. Mobiel scanbaar.

Nu aan slechts 9.50 EUR in plaats van 17.50 EUR

Is sporten helemaal jouw ding? Bezoek dan de 5e editie van Fitfair in Jaarbeurs Utrecht: hét evenement waar de fitnessfanatiekeling, de fitnessprofessional en de clubeigenaar elkaar ontmoeten. Fitfair is het grootste, tweedaagse kennis- en netwerk event van de BeNeLux voor fanatieke sporters, (aspirant) professionals en ondernemers in de fitness branche. Door educatie, inspiratie en participatie onderscheidt Fitfair zich van traditionele fitness- en wellness beurzen.

Voor en door health professionals en ondernemers in de fitness branche. Door educatie, inspiratie en participatie onderscheidt Fitfair zich van traditionele fitness- en wellness beurzen. Het programma bestaat uit 150+ masterclasses, business seminars en workouts verdeeld over 18 state of the art conferentie zalen. Top inhoudsdeskundigen delen tijdens Fitfair op inspirerende wijze hun kennis op het gebied van training, mindset en voeding. Professionals zullen inspirerende masterclasses verzorgen over hedendaagse ondernemersvraagstukken voor sportschool-, gym- of boutique studio owners en (personal) trainers. Dit alles in combinatie met een energieke innovatieve beursvloer van 6000 m2, maakt Fitfair tot een uniek event in fitness.

Bekijk hier het programma. 

Bereikbaarheid

Fitfair Jaarbeurs vindt plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Het is mogelijk om betaald te parkeren bij de Jaarbeurs, maar gezien de ligging van de Jaarbeurs naast Centraal Station Utrecht is de locatie top te bereiken met de trein. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vetrekpunt en voor de actuele reis- en vertrektijden. 

Kijk voor meer informatie op de website van Fitfair. 

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Beurzen voor een Beurzen. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!