Entreeticket Fiets en Wandelbeurs Jaarbeurs Utrecht

Entreeticket Fiets en Wandelbeurs Jaarbeurs Utrecht

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Entreeticket Fiets en Wandelbeurs Jaarbeurs Utrecht. Ga voordelig naar een Beurzen in Utrecht NL aan een scherpe prijs.

Entreeticket Fiets en Wandelbeurs Jaarbeurs Utrecht: details

Wat? Koop je tickets voor de Fiets en Wandelbeurs met [korting] korting. Geldig op 25 of 26 februari 2022. Mobiel scanbaar. Locatie: Jaarbeurs Utrecht

Nu aan slechts 12.00 EUR in plaats van 15.00 EUR

Eindelijk; na twee jaar komt er weer een nieuwe editie aan van de fysieke Fiets en Wandelbeurs! Vrijdag 25 en zaterdag 26 februari 2022 is Jaarbeurs Utrecht opnieuw het decor voor het leukste event voor fietsers en wandelaars. De beurs is dé plek waar je actieve vakantie begint. Ontdek nieuwe fiets- en wandelbestemmingen en de mooiste routes, volg lezingen van bevlogen reizigers of struin langs de stands met outdoorkleding en – uitrusting.

Op het grote parcours kun je weer de nieuwste reisbolides, fietsen en e-bikes testen. En vergeet niet je vragen te stellen aan ervaren reizigers op de infomarkten. We hebben kortom weer een compleet programma voor je in petto.

Voor het zesde jaar geeft een ticket voor de beurs ook toegang tot de E-bike Xperience, het enige grootschalige e-bike test-event van Nederland. Voor wie zich oriënteert op de aankoop van een nieuwe elektrische fiets of speedpedelec, kan eigenlijk niet om dit event heen.

Als thema is dit jaar gekozen voor de slogan ‘Tijd voor nieuwe ontmoetingen’. Want bijzondere ontmoetingen geven extra kleur aan je fiets- en wandelavonturen. En natuurlijk ontmoeten we je ook graag op de komende Fiets en Wandelbeurs.

Bereikbaarheid 

De Fiets en Wandelbeurs vindt plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. De Jaarbeurs is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed te bezoeken. Het is mogelijk om betaald te parkeren bij de Jaarbeurs. Dit kan voor €4 per uur met een maximum van €20 per dag. Reis je met het openbaar vervoer? De Jaarbeurs ligt naast Centraal Station Utrecht en is dus makkelijk te bereiken per trein of bus. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vetrekpunt en voor de actuele vertrektijden. 

Kijk voor meer informatie op de website van Fiets en Wandelbeurs.

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Beurzen voor een Beurzen. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!